Kyla VärmeTill Kyla & Värme

LU-VE Sweden AB tar rekordorder

Publicerad: 10 Nov 2021
LU-VE Sweden AB har tagit ännu en stororder och ska leverera 28 megawatts kyleffekt till ett stort europeiskt datacenter. Ordern är värd 37 miljoner kronor och ska levereras i sin helhet under 2022. Därmed har företaget för tredje året i rad slagit orderrekord.

Rekordordern omfattar 28 kundanpassade kylmedelkylare med adiabatisk förbehandling av luften. Kylmedelkylaren som säljs under varumärket AIA LU-VE, är utvecklad och tillverkad vid LU-VE Swedens huvudkontor och fabrik i Asarum, Blekinge. Oktober månad bjöd på goda försäljningsframgångar då bolaget utöver rekordordern hade en god orderingång vilket resulterade i ännu ett rekord, nämligen 61 miljoner kronor i orderingång för en enskild månad, vilket är den bästa månaden någonsin i bolagets 61 åriga historia.

- Vi har tillsammans med kunden skapat en spjutspetsprodukt som en lösning på kundens komplexa önskemål. På kort tid har vi vidareutvecklat vår grundprodukt på ett sätt där hårdvara och mjukvara samverkar för att ta luftvärmeväxlaren till en helt ny nivå i krävande applikationer, säger Paul Falck, vd för LU-VE Sweden. Företagets förmåga att fånga kundens verkliga behov och översätta detta till en unik kundanpassad lösning är vår främsta styrka. Vår satsning med att erbjuda IT/Telecom och processindustrin dessa lösningar har visat sig vara ett framgångsrikt koncept.

Foto: AIA/LU-VE

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se