LG lanserar en ny generation Mini-VRF

Publicerad: 27 Aug 2015
LG lanserar nu sin senaste mini-VRF-lösning Multi V S. Modellen beskrivs som kompakt och lätt, speciellt utformad för små till medelstora utrymmen för effektiv uppvärmning och kylning.

Multi V S erbjuder ett COP på 4,48 och EER på 4,20 enligt Eurovent. Dessutom är LG:s nya Multi V S utrustad med tryckstyrning, smart temperaturkontroll, variabel kondensor och automatisk ljudsänkning för att optimera kundvärdet och komforten. 

– LG:s nya VRF-lösning Multi V S är perfekt för exempelvis mindre kontor och affärslokaler, säger Stefan Lögdberg, nordisk säljchef för LG Air Conditioning & Energy Solutions. Den ger enastående energieffektivitet, hög prestanda och oslagbar flexibilitet. Kunderna kommer också att gynnas av den jämförelsevis låga drifts- och underhållskostnaden av detta mini-VRF-system, som distribuerar kyla och värme via fastighetens ventilationssystem eller via smarta och väldesignade inomhusenheter.

Multi V S kan anpassas beroende på typ av projekt och kommer med ett komplett sortiment av modeller för olika systemlösningar. Exempel på objekt där Multi V S sägs passa särskilt bra är bland annat små och medelstora kontor, restauranger, caféer, butiker och mindre hotell. Multi V S erbjuder vidare komfortegenskaper med anpassad utblåstemperatur beräknad på inomhus- och utomhustemperatur, kontinuerlig drift med kompressorarbetsområde 15-150Hz och snabb respons med tryckstyrning. Dessutom är den försedd med LG:s variabla värmeväxlare som optimerar värmedriften med större yta och kyldriften med mindre, för att minska tryckfall och öka effektiviteten.

– Vi tror att kunderna kommer att uppskatta den låga ljudnivån hos Multi V S, samt det förbättrade luftflödet, säger Stefan Lögdberg på LG Electronics. Fläkttekniken minskar bullernivån med upp till 4 dB. Dessutom har den inställbart statiskt tryck beroende på placering och automatisk ljudbegränsning nattetid, som gör att den kan installeras även där det är stränga ljudkrav.

Precis som övriga modeller i Multi V-serien har LG utrustat Multi V S med flera praktiska funktioner inklusive det användarvänliga servicesystemet Mobile LG Monitoring View (LGMV). Det gör det möjligt att enkelt övervaka prestanda och justera systeminställningar via en smartphone-app för snabb service och felsökning. 

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se