Kyla VärmeTill Kyla & Värme

IVT förstärker fastighetssidan

Publicerad: 8 Mar 2016
IVT Värmepumpar förstärker sin kompetens inom fastighetområdet och anställer Calle Sjöberg som ny försäljningsingenjör i sydvästra Sverige. – Med den nylanserade fastighetsserien IVT GEO är satsningen ett naturligt steg för avdelningen, säger Mikael Wihlborg, försäljningschef IVT Fastighetsvärmepumpar

I och med nylanseringen av fastighetsserien IVT GEO samt den ökade efterfrågan har IVT Värmepumpar anställt Calle Sjöberg som ny försäljningsingenjör.

Calle Sjöberg kommer närmast från Coop Fastigheter där han jobbade som projektledare. Han har också flera års erfarenhet som kyltekniker.
– Tidigare har jag fokuserat på den kalla sidan i kylkretsen, nu ser jag fram emot att jobba mer med den varma sidan, säger Calle Sjöberg. 

På IVT jobbar han som konsult för entreprenadföretagen och IVT:s återförsäljare.

Calle Sjöberg tror på en fortsatt stark tillväxt på fastighetsområdet.
– Jag ska stärka närvaron hos våra samarbetspartners i den sydvästra regionen och sätta mig in i deras dagliga arbete, säger han. Vi är väldigt glada och stolta över vår senaste nylansering på fastighetssidan – IVT GEO, men vi nöjer oss inte. Vi söker
hela tiden ny teknik och ser till att fortsätta utvecklas för att möta morgondagens krav och självklart också våra kunders önskemål, avslutar Calle Sjöberg. 

(På bilden: Calle Sjöberg)

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ahlsell
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se