Instalco startar bolag på Österlen

Publicerad: 31 Jan 2019
Instalco startar upp K.W.A Rör i Ystad. Bolaget arbetar främst med service och mindre entreprenader inom värme och sanitet. Verksamheten startar initialt med ett tiotal montörer, men målet är att dubbla styrkan redan under året.

K.W.A Rör startas upp av Instalco tillsammans med Kennth Andersson som blir vd för bolaget.

- Nu börjar vi verksamheten med ett tiotal montörer och kundområdet är sydöstra Skåne. Under året är målet att växa till dubbla styrkan, säger Kennth Andersson.

K.W.A Rör utgår med sin verksamhet från Ystad och Österlen. Bolaget erbjuder tjänster inom service och ramavtal och jobbar bland annat med installationer av undercentraler och värmepumpar samt stambyten och badrumsrenoveringar. Kunderna är främst kommuner, lokala fastighetsbolag, mindre entreprenörer och bostadsrättsföreningar.

- Idén med att Instalco själv startar upp egna bolag har vuxit fram som ett komplement till den huvudsakliga förvärvsstrategin. Vi kommer att använda Instalcos ”Start up-modell” vid speciella tillfällen då vi hittar rätt förutsättningar och rätt entreprenör, säger Robin Boheman, förvärvs- och affärsutvecklingschef på Instalco.

Kennth Andersson kommer senast från GK Rör där han var distriktschef.

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se