Instalco startar bolag på Österlen

Publicerad: 31 Jan 2019
Instalco startar upp K.W.A Rör i Ystad. Bolaget arbetar främst med service och mindre entreprenader inom värme och sanitet. Verksamheten startar initialt med ett tiotal montörer, men målet är att dubbla styrkan redan under året.

K.W.A Rör startas upp av Instalco tillsammans med Kennth Andersson som blir vd för bolaget.

- Nu börjar vi verksamheten med ett tiotal montörer och kundområdet är sydöstra Skåne. Under året är målet att växa till dubbla styrkan, säger Kennth Andersson.

K.W.A Rör utgår med sin verksamhet från Ystad och Österlen. Bolaget erbjuder tjänster inom service och ramavtal och jobbar bland annat med installationer av undercentraler och värmepumpar samt stambyten och badrumsrenoveringar. Kunderna är främst kommuner, lokala fastighetsbolag, mindre entreprenörer och bostadsrättsföreningar.

- Idén med att Instalco själv startar upp egna bolag har vuxit fram som ett komplement till den huvudsakliga förvärvsstrategin. Vi kommer att använda Instalcos ”Start up-modell” vid speciella tillfällen då vi hittar rätt förutsättningar och rätt entreprenör, säger Robin Boheman, förvärvs- och affärsutvecklingschef på Instalco.

Kennth Andersson kommer senast från GK Rör där han var distriktschef.

Annons
15 Feb, 2024
Acrex India
New Delhi, Indien
26 Feb, 2024
HVAC R Saudi
Riyadh, Saudiarabien
27 Feb, 2024
Warsaw HVAC Expo
Warsawa, Polen
12 Mar, 2024
MCE Mostra Convegno
Milano, Italien
Visa fler händelser
Din ort
AQS
  • AQS Produkter
  • Dahl knapp 2022-09
  • Ahlsell
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se