Instalco stärker närvaron inom kyla och värme i mellersta Norge

Publicerad: 16 Sep 2022
Instalco förvärvar de två bolagen URD Klima Oppdal AS och URD Klima Service Oppdal AS och stärker därmed sin närvaro i mellersta Norge. De båda bolagen arbetar inom områdena ventilation, värme och kyla.

URD Klima-bolagen med säte i Oppdal söder om Trondheim har tillsammans 28 medarbetare och omsätter cirka 45 miljoner norska kronor.

- Förvärvet av URD Klima-bolagen är strategiskt viktigt för oss då vi stärker positionen i regionerna Trøndelag, Møre og Romsdal och Innlandet i mellersta Norge vilket är ett område med stora möjlighet för oss, säger Roger Aksnes, affärsområdeschef Instalco Norge.

URD Klima-bolagen har ett geografiskt läge som gör att ett samarbete Instalcobolagen Teknisk Ventilasjon i Trondheim och Haug og Ruud VVS i Lillehammer blir naturligt.

URD Klima Oppdal grundades 1999 och verksamheten är inriktad på projektering och installation av värme-, ventilation-, och kylsystem. Systerbolaget URD Klima Service Oppdal är inriktat på installationer, service och underhåll av värmepumpar, ventilation och kylsystem.

- Vi gläder oss att bli en del av Instalco med de möjligheter som erbjuds inom gruppen och det expansiva affärsområdet i Norge, säger Ivar Snøve, grundare av URD Klima-bolagen i Oppdal.

Instalco förvärvar 100 procent av aktierna i URD Klima Oppdal AS och URD Klima Service Oppdal AS och tillträdde den 14:e september.

Annons
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
17 Nov, 2022
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Stockholm, Sverige
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS Ny annons
  • Kylma
  • Ahlsell
  • Dahl knapp 2022-09
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se