Instalco breddar verksamheten i Bergen

Publicerad: 17 Aug 2022
Instalco förvärvar Grevstad & Tvedt AS i Bergen i Norge och blir därmed multidisciplinära inom tekniska installationer i regionen. Bolaget med 70 anställda omsätter cirka 110 miljoner kronor.

Sedan 2017 har Instalco etablerad verksamhet i Bergen genom FN Elektro & Ventilasjon. Nu breddas verksamheten till VS-området genom förvärvet av Grevstad & Tvedt. Bolaget erbjuder tjänster till företag och privatpersoner inom nybyggnation, renovering och service. De utför arbete inom sanitet, värme, kyla och sprinkler.

- Vi har länge letat efter ett bra komplement till vårt bolag FN Elektro & Ventilasjon och nu har vi hittat en bra match. Grevstad & Tvedt har en mycket hög kompetens och en växande serviceverksamhet vilket passar bra in i Instalcomodellen. De samarbetar redan idag med FN Elektro & Ventilasjon, ett samarbete som vi nu kan utveckla ytterligare, säger Roger Aksnes, affärsområdeschef Instalco Norge.

Huvudägare av Grevstadt och Tvedt är Anders Grevstad, 42 år och Kasper Tvedt, 38 år vilka kommer att fortsätta i sina tidigare roller.

- Vi är mycket motiverade av att gå in i Instalco, dels för att få ett större nätverk, dels för att få vara med att sätta upp en stark multidisciplinär miljö för Instalco i Bergen. Vi vill med vår kompetens och inriktning vara med och fortsätta att bygga upp Instalco i Norge, säger Anders Grevstad, vd i Grevstad & Tvedt.

Instalco förvärvar 100 procent av aktierna i Grevstad & Tvedt AS med förväntat tillträde under augusti.

Annons
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
17 Nov, 2022
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Stockholm, Sverige
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi Ny annons AQS
  • Ahlsell
  • Kylma
  • Dahl knapp 2022-09
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se