Indoor Energy satsar mot bostadssektorn med förvärvet av Climapac Stockholm

Publicerad: 16 Dec 2021
Från och med den 1 februari 2022 blir Climapac Stockholm en del av Indoor Energy-koncernen. Climapac Stockholm är ett specialiserat lösnings- och servicebolag med fokus på flerbostadsmarknaden. Climapac Stockholm har sedan starten 1994 hjälpt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att optimera sina energisystem.

Grundare och VD Ola Grängfelt berättar varför han valt Indoor Energy

- Vi valde Indoor när det var dags för generationsskifte. Indoor är ett bolag som vi upplever delar Climapacs visioner, och vi tror att det är en ägare som kan fortsätta driva våra idéer framåt till gagn både för vår personal och våra kunder.

Ny VD för Climapac Stockholm blir Victor Vallejo som nyligen anslöt till Indoor Energy från Siemens som chef för Indoor Energys digitala kundplattform Indoor Energy Center. Victor tillträder posten från den 1 februari 2022 och i samband med det kommer Ola att inta en roll som senior rådgivare till den nya ledningen.

- Climapac Stockholm är ett företag som sticker ut i branschen med sin unika profil och ett framgångsrikt, specialiserat tjänstekoncept för flerbostadsmarknaden. Det finns ett tydligt kundfokus och en spetskompetens som vi vill bevara och bygga vidare på. Ambitionen är att Climapac Stockholm ska gå i bräschen för att driva och växa affären i det här kundsegmentet.  En viktig motor för det blir att nyttja synergierna som uppstår när bolaget nu blir en del av Indoor-familjen, säger Indoors VD Mats Bjelkevik.

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se