Indoor Energy etablerar sig i Norrland

Publicerad: 25 Okt 2022
Indoor Energy beskriver Norrland som en intressant marknad med stor potential inom energieffektivisering av fastigheter och öppnar därför kontor i Gävle och Luleå. Tomas Rönnberg, Tomas Håkansson och Barbro Karlsson ska vara med och driva etableringen av de nya kontoren och Björn Hultberg, som anslöt till Indoor 1 september, kommer att leda satsningen i Norrland.

- Vi har under många år haft rikstäckande kunder i Norrland och sett potentialen i regionen. Tillsammans ser vi att Indoor kan vara en attraktiv arbetsgivare lokalt samtidigt som att Indoors specialiserade tjänster kopplade till energieffektivisering av fastigheter i allra högsta grad är relevant för marknaden i Norrland, säger Indoor Energys koncernchef Mats Bjelkevik.

- Norrland är en expansiv marknad med stor potential för fortsatt energieffektivisering av fastigheterna. I och med etableringen av Indoor får regionen nu tillgång till ett nätverk av specialister och tjänsteerbjudanden i kombination med lokal närvaro, säger Björn Hultberg som leder Indoor:s satsning i Norrland. Björn har verkat inom branschen i Norrland i över 40 år och kan marknaden bra.

På frågan om varför Tomas Rönnberg, Tomas Håkansson och Barbro Karlsson väljer att ansluta till Indoor svarar de att
-Indoor Energy är ett unikt företag i branschen som framgångsrikt hjälpt fastighetsägare till lägre energiförbrukning och bättre inomhusklimat genom att ta hänsyn till flera teknikperspektiv samtidigt för att få en helhetssyn och kunna erbjuda relevanta och långsiktigt hållbara lösningar till kunderna.Det känns otroligt spännande att få vara med från starten och med lokal närvaro bygga upp verksamheten i Norrland.

Annons
30 Nov, 2022
53rd International HVAC&R Congress and Exhibition
Belgrad, Serbien
1 Dec, 2022
CIAAR
Shanghai, Kina
8 Dec, 2022
REFCOLD India
Ahmedabad, Indien
6 Feb, 2023
AHR Expo
Atlanta, USA
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Dahl knapp 2022-09
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se