Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Fribiljett till Chillventa e-Special med Kyla & Värme

Publicerad: 2 Okt 2020
Nu ger Kyla & Värme dig möjligheten att få en fribiljett till Chillventa eSpecial som äger rum den 13-15 oktober. Läs mer om hur du gör för att hämta din personliga biljett.

Chillventa är en av de största och viktigaste internationella mässorna för kyl- och värmepumpsbranschen. Istället för den fysiska mässa som var planerad för hösten, vilken var tvungen att ställas in på grund av Covid-19, kraftsamlar nu Chillventa istället för en ordentlig eSpecial på nätet.

Det kommer bjudas på en massa olika föredrag, produktpresentationer och tekniska diskussioner under tre hela dagar. Du kan från kontoret eller hemifrån ta del av hela paketet eller välja ut de godbitar som passar dig bäst. En fantastisk möjlighet att få den senaste informationen och kunskapen från några av världens ledande experter och företag inom kyl- och värmepumpsområdet.

Har du dessutom tidigare varit nyfiken på vad Chillventa handlar om men inte haft möjligheten att besöka Nürnberg har du chansen att i alla fall få en inblick i vad det handlar om på enklast möjliga sätt. 

Biljetten till eSpecialens tre dagar (exklusive kongressen som äger rum en dag innan - den 12:e) kostar 29 euro. Men - som läsare av Kyla & Värme kan vi nu erbjuda dig en fribiljett till mässan. 

Så här gör du för att hämta din kostnadsfria entrébiljett
- Besök www.chillventa.de/voucher
- Använd koden: CVeSpecial_KYLA_SE
- Koden fyller du i i fältet "Insert voucher code"
- Följ sedan instruktionerna och fyll i dina kontaktuppgifter
- Är ni fler på företaget som vill registrera er repeterar ni bara ovanstående, med samma kod, och registrerar er en och en. 

www.chillventa.de/en kan du läsa mer om programmet för Chillventa eSpecial, vilka utställare som finns med samt allt annat du kan tänkas vara nyfiken på. Självklart kan du även köpa biljett för att ta del av kongressen, den köper du dock som vanligt under "tickets" till ordinarie pris.

 

 

 


 


 

 

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • knapp
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • Kylma
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se