Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Free Energy väljer att fokusera på större projekt

Publicerad: 2 Sep 2021
Med de framgångar Free Energy upplever i fastighetssegmentet har styrelsen med stöd från hela ägarkretsen beslutat att från augusti 2021 uteslutande fokusera på större projekt.

De prioriterade segmenten blir: sol-hybridisering av befintliga energicentraler, värmepumpar, i större fastigheter respektive kompletta energicentraler i samband med nybyggnation av större noll- och plusenergiprojekt.

Befintliga villakunder kommer att ges fortsatt service och garantiomhändertagande, men det kommer inte att ske nyförsäljning till villamarknaden av HYSS- värmepumpar.I samband med att Free Energy nu funnit sin nya marknadsposition och övergår till en mer fokuserad roll, efter flera år som utvecklingsbolag, har bolagets CEO sedan år 2013, Marcus Kanewoff, valt att säga upp sin anställning. Hans engagemang för Free Energy kvarstår dock som delägare och styrelserepresentant. 

- Som styrelseordförande önskar jag tacka Marcus för hans helt extraordinära och innovativa insatser bland annat med att utveckla HYSS- Hybrid Solar System till ett nytt begrepp i den skandinaviska bygg- och vvs branschen. I dag är hybridlösningar mellan solenergi och bergvärmepumpar en självklar del i energisystem för byggnader med ambitioner om noll- eller plusenergistandard, säger Jan-Erik Eskilsby, Styrelsesordförande, Interim CEO.

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Kylma
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se