Francks Kylindustri och Therma Industri fortsätter sin expansion i Norge genom förvärvet av Sogn Kjøleservice

Publicerad: 12 Sep 2022
Francks och Therma Industri förstärker ytterligare sin position i Norge genom förvärvet av Sogn Kjøleservice i västra Norge. Sogn Kjøleservice, etablerade 1971, har en lång historik av projekt inom industriell och kommersiell kyla. Nuvarande ägare kommer att fortsätta i sin operationella roll och behålla en ägarandel i gruppen.

- Vi är mycket glada över att förstärka vår position i västra Norge. Sogn Kjøleservice kommer tillsammans med Invent och Therma Bergen forma ett starkt geografiskt fotfäste. Sogn Kjøleservice med sin väletablerade verksamhet och sina långa kundrelationer är ett strategiskt tillskott till Therma som kommer att förstärka vårt kunderbjudande. Det är väldigt spännande att fortsätta den framtida resan tillsammans när vi nu utökar vår plattform ytterligare i Norge, säger Per Christian Sandved, COO/CFO Therma Industri.

- Vi ser fram emot att bli en del av Francks och Therma och deras expansion i Norge. Genom vår gemensamma expertis kommer vi att utveckla vårt erbjudande för att ge ett starkare kunderbjudande. Tillsammans med Therma och Francks ser vi fram emot att utnyttja vår gemensamma bas av expertis, erfarenhet och synergier för att accelerera vår gemensamma tillväxt i den expansiva västra delen av Norge, säger Nils Bjarne Drægni, VD för Sogn Kjøleservice.

10 Okt, 2023
SIFA 2023
Paris, Frankrike
12 Okt, 2023
Refcold India
Chennai, Indien
24 Okt, 2023
European Heat Pump Summit
Nürnberg, Tyskland
25 Okt, 2023
ISK-Sodex
Istanbul, Turkiet
Visa fler händelser
Din ort
AQS
  • Dahl knapp 2022-09
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se