Francks Kylindustri och Therma Industri fortsätter sin expansion i Norge

Publicerad: 19 Jan 2023
Francks Kylindustri och Therma Industri förvärvar Haugaland Kjøleservice och förstärker därmed sitt erbjudande inom kommersiell kyla och sin geografiska position på Norges västkust.

 Haugaland Kjøleservice, etablerade 1994, besrivs ha en lång historik av projekt och serviceuppdrag inom kommersiell kyla. Nuvarande ägare kommer att fortsätta i sina operationella roller och bibehålla en betydande ägarandel i gruppen.

-Vi är mycket glada över att Haugaland Kjøleservice har valt att ansluta till Therma Industri. Förvärvet kommer stärka vår position i västra Norge och Haugaland kommer tillsammans med kontoren i Bergen och Stavanger forma ett starkt geografiskt fotfäste. Haugaland Kjøleservice med sin väletablerade verksamhet och sina långa kundrelationer är ett strategiskt tillskott till Therma Industri som kommer att förstärka kunderbjudande inom kommersiell kyla. Det är väldigt spännande att fortsätta den framtida resan tillsammans när vi nu utökar vår plattform ytterligare i Norge, säger Per Christian Sandved, CEO Therma Industri.

- Vi ser fram emot att bli en del av Francks och Therma och dra nytta av möjligheterna inom en större koncern. Genom vår gemensamma expertis kan vi utveckla vårt erbjudande för att ge ett starkare kunderbjudande. Tillsammans ser vi fram emot att utnyttja vår gemensamma bas av expertis, erfarenhet och synergier för att accelerera vår gemensamma tillväxt på Norges expansiva västkus, säger Henning Haugland, VD för Haugaland Kjøleservice.

Foto: Francks Kylindustri

Annons
6 Feb, 2023
AHR Expo
Atlanta, USA
23 Feb, 2023
Natural Refrigerants
Bukarest, Rumänien
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
13 Mar, 2023
ISH
Frankfurt am Main, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS
  • Dahl knapp 2022-09
  • Ahlsell
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se