Francks Kylindustri förvärvar Kylfokus

Publicerad: 4 Maj 2022
Francks förstärker sin position inom industriservice i Västsverige genom förvärvet av Kylfokus som är baserad i Mölndal, Göteborg. Kylfokus installerar kylanläggningar och värmepumpar samt erbjuder industriservice av kylkompressorer. Nuvarande ägare kommer att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med Francks.

- Vi är mycket glada över att Kylfokus med sin imponerande historik av lönsam tillväxt har valt att ansluta sig till Francks. Förvärvet av Kylfokus är en strategisk pusselbit för att etablera en stark position inom industriservice i Sydvästra Sverige. Kylfokus har en stark lokal förankring och de tre ägarna har en lång erfarenhet och unik kompetens inom området. Vi ser fram emot att fortsätta framåt tillsammans, säger Mikael Syrén, Regionchef Francks Kylindustri.

- Vi är mycket glada över att bli en del av Francks och bli en del av en större grupp utifrån ett tekniskt och marknadsmässigt perspektiv. Vi är övertygade att detta ska ge oss möjlighet att erbjuda bättre kundservice och bli en attraktiv partner för större nationella kunder. Vi ser fram emot att utbyta erfarenhet och kompetens för att tillsammans accelerera vår tillväxt, säger grundarna för Kylfokus.

Foto: Francks Kylindustri

Annons
1 Jun, 2022
Frigair
Johannesburg, Sydafrika
28 Jun, 2022
MCE Mostra Convegno Expocomfort
Milano, Italien
5 Jul, 2022
Mega Clima
Lagos, Nigeria
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ahlsell
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se