FG Nordic är ny generalagent för Thermocold på de svenska och norska marknaderna

Publicerad: 4 Dec 2014
FG Nordic är sedan många år generalagenter för Fujitsu och MTA. Nu breddar de sitt sortiment med det italienska varumärket Thermocolds produkter.

I sortimentet finns bland annat multifunktionsmaskinen Duo – en produkt som producerar 80-gradigt varmvatten vid utomhustemperaturer ner till -20 °C och som i ett enda system erbjuder möjligheten att producera kylt vatten på sommaren, varmt vatten på vintern och gratis varmvatten vid kyldrift.

Thermocold har gjort sig ett namn världen över för sina uppvärmnings- och luftkonditioneringssystem inom en rad olika områden. Man erbjuder idag system och lösningar för marknadssektorer såsom bostäder, kommersiella fastigheter och industri.

– FG Nordic är mycket glada för Thermocolds förtroende. De har höga ambitioner och en produktlinje med energieffektiva och kostnadseffektiva multifunktionella system som är mycket konkurrenskraftiga när det gäller kyla och varmvatten för såväl hushåll som kommersiella och industriella byggnader, säger FG Nordics VD Magdalena Rozmiarek.

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se