Kyla VärmeTill Kyla & Värme

FG Nordic är nordisk generalagent för Hidros värmepumpar

Publicerad: 8 Aug 2016
FG Nordic Group och Hidros har undertecknat ett avtal som innebär att FG Nordic nu är generalagent för det italienska företagets samtliga kyltekniska produkter på de svenska och norska marknaderna.

- För oss är detta ett sätt att komplettera vårt sortiment med Hidros och fokus kommer att
vara dess utbud med större luft/vattenvärmepumpar för flerfamiljshus, industri och logistikbyggnader. Denna typ av produkter är för närvarande de mest efterfrågade systemlösningarna på den skandinaviska marknaden, säger FG Nordics Magdalena Rozmiarek.

Roberto Ottaviani, Sales Manager Hidros S.p.A. 
- Vi har länge sökt efter en stabil partner som kan representera våra produkter och varumärke i Sverige och för vår del känns det som FG Nordic kan tillföra kompetens till oss för att utveckla produkter som kan ge hög kapacitet även vid låga utomhustemperaturer.

Avtalet omfattar Hidros totala produktutbud av värmepumpar och vätskekylare med effektområde som spänner från 5 till 900 kW samt avfuktare med kapacitet från 25 till 3000 l/dygn. HIDROS S.p.A. omsätter närmare € 60 M och finns representerat med 23 kontor i Europa och får nu även ökad representation i det nordiska länderna tack vare detta avtal. Hidros produkter har installerats bl.a. hos AB Gislavedshus, Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg, Brf. Källtorp Stockholm och Karlskrona Sjukhus.

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Kylma
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se