Enwell förvärvar Energiförbättring Väst

Publicerad: 10 Maj 2022
Enwell har förvärvat 100 procent av aktierna i Energiförbättring Väst AB och expanderar därmed sin verksamhet i västra Sverige. Enwells ambition beskrivs vara att konsolidera och professionalisera marknaden för hållbara energilösningar och göra det enkelt för villa - och fastighetsägare att välja moderna energilösningar som bidrar till en hållbar framtid. Enwellär aktiva från Skåne till Dalarna med närmare 200 medarbetare.

Energiförbättring Väst  har över 30 års erfarenhet av värme, sol och kyllösningar för både villa- och fastighetskunder. Bolaget ägs av Johan Ahlgren och Louise Florell är vd. Enwell blir tillsammans med Energiförbättring Väst en ännu starkare aktör i västra Sverige.

- Vi ser verkligen fram emot att tillsammans fortsätta utveckla affärer och kundrelationer i Energiförbättrings hemmaregion, där vi idag också har ENWELL’s dotterbolag Klimatteknik. Vi är också övertygade om att vi med hjälp av deras kompetens kan förbättra våra erbjudanden inom hela koncernen. Energiförbättring Väst är ett kvalitetsbolag och tillsammans stärks vi i vår fortsatta utveckling och i vår strävan om att ge bästa möjliga kundupplevelse, säger Martin Reinholdsson vd för Enwell-gruppen.

För Energiförbättring Väst är försäljningen ett naturligt steg i utvecklingen, inte minst avseende framtida behov av digitala lösningar och erbjudanden.

- Vi är oerhört stolta över var Energiförbättring Väst är idag, med en nära relation till både privat- och företagskunder. Vi är en växande serviceverksamhet med ett positivt varumärke och inte minst, vi har en fantastisk personal. Jag är övertygad om att bolaget kan fortsätta utvecklas positivt med en stark ägare och närhet till kompetenta kollegor. Jag ser det också som ett intressant men också naturligt steg att delta i ett lite större sammanhang med flera företag inom Enwell-gruppen,  säger Johan Ahlgren, ägare av Energiförbättring Väst.

Annons
1 Jun, 2022
Frigair
Johannesburg, Sydafrika
28 Jun, 2022
MCE Mostra Convegno Expocomfort
Milano, Italien
5 Jul, 2022
Mega Clima
Lagos, Nigeria
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se