Energy Save utökar sitt distributionsnät i Europa

Publicerad: 5 Sep 2023
ES Energy Save fortsätter att expandera sitt europeiska distributörsnätverk. De två senaste länderna som nu får tillgång till Energy Saves värmepumpsprodukter är Albanien och Bulgarien.

Det är genom partnerskap med distributörer som Energy Save utvecklar sina affärer i Europa. De senaste åren har antalet länder där Energy Saves har distributörer ökat stadigt, och i och med överenskommelsen med bulgariska Promitems Engineering LTD och albanska MultiTech Albania uppgår antalet länder nu till 28.

- Det är verkligen roligt att lägga till Bulgarien och Albanien på vår lista över länder med distributörer. Det är svårt att bedöma vad dessa överenskommelser kommer att betyda, eftersom båda länderna idag har relativt låg köpkraft och en utmanande ekonomisk situation. På sikt är vi hoppfulla eftersom de bägge kommer att behöva utveckla sina respektive energisystem för att leva upp till sina klimatåtaganden genom att konvertera från fossila bränslen mot en grön elektrifiering av värmesektorn, säger Matej Razdevšek som är Key Account Manager för Energy Save och jobbar i Slovenien.

Som EU-land har Bulgarien förbundit sig att leva upp till EU:s klimatmål om att minska utsläppen av koldioxid med 55 procent till 2030 för att år 2050 vara helt klimatneutralt. Att installera energieffektiv värmepumpsteknik som drivs av elektricitet är ett led i den omvandlingen.

10 Okt, 2023
SIFA 2023
Paris, Frankrike
12 Okt, 2023
Refcold India
Chennai, Indien
24 Okt, 2023
European Heat Pump Summit
Nürnberg, Tyskland
25 Okt, 2023
ISK-Sodex
Istanbul, Turkiet
Visa fler händelser
Din ort
AQS
  • Kylma
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Dahl knapp 2022-09

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se