Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Energy Save utökar med ny distributör i Schweiz

Publicerad: 5 Feb 2021
Energy Save har tecknat avtal med distributören ECO Wärmepumpen i Schweiz och stärker därmed sitt europeiska försäljningsnätverk.

Energy Save erbjuder produkter och tjänster som ger värme, kyla och tappvarmvatten. Produkterna beskrivs vara baserade på den senaste värmepumpstekniken och med hög energieffektivitet. Sedan starten 2009 har Energy Save sålt över 10 000 luft/vattenvärmepumpar via distributörer runt om i Europa. Bolaget har nu ingått ett distributionsavtal med ECO Wärmepumpen GmbH i Schweiz. Detta innebär att Energy Saves produkter numera finns att tillgå även i Schweiz.

– Schweiz är en spännande marknad och vi har stora förhoppningar gällande den här nya distributören, säger Renato Medved, Key account manager, Energy Save.

– Det är roligt att se att vi växer och tar oss in på nya marknader. Vi är så klart även nyfikna på hur myndigheterna i Schweiz angriper frågan om energiomställning, hur de har utformarsina klimatkrav, och vilka möjligheter det kan innebära för oss och framåt, säger Fredrik Sävenstrand, Vd Energy Save Holding AB.

Energy Save har nu distributionsnätverk i 22 länder.

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • knapp
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ahlsell
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se