Energy Save tecknar avtal med norsk distributör

Publicerad: 1 Nov 2023
ES Energy Save har tecknat distributionsavtal med A. Bergli AS för försäljning av luft/vattenvärmepumpar till den norska marknaden.

Norge är ett av de europeiska länder som ligger längst fram när det gäller luft/vatten-värmepumpar och i fjol ökade försäljningen med 34 procent. Den norska regeringen satsar dessutom en halv miljard norska kronor på energieffektivisering i budgeten för 2024.

- Värmepumpar är en självklar del i den europeiska energiomställningen och teknologin är en förutsättning för att den globala uppvärmningen ska kunna hållas nere på acceptabla nivåer. Energy Saves effektiva luft/vattenvärmepumpar är utvecklade för det nordiska klimatet och monoblocksystemet innebär en fabriksförseglad kylkrets vilket gör värmepumparna enkla att installera, säger Asgeir Bergli, vd för A. Bergli AS.

Distributörsavtalet beskrivs passa väl in i Energy Saves partnerskapsmodell.

- A. Bergli AS är en ledande, rikstäckande direktleverantör av utrustning för vattenburen uppvärmning. Bolaget har ett brett återförsäljarnätverk och jobbar direkt mot installatörsledet. I linje med vår partnerskapsstrategi kommer A. Bergli att arbeta med försäljning och eftermarknad för villasegmentet, säger Calle Gabinus, Key Account Manager på Energy Save för Sverige och Norge.

Annons
15 Feb, 2024
Acrex India
New Delhi, Indien
26 Feb, 2024
HVAC R Saudi
Riyadh, Saudiarabien
27 Feb, 2024
Warsaw HVAC Expo
Warsawa, Polen
12 Mar, 2024
MCE Mostra Convegno
Milano, Italien
Visa fler händelser
Din ort
AQS
  • Ahlsell
  • Dahl knapp 2022-09
  • AQS Produkter
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se