Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Dags för Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2018

Publicerad: 17 Sep 2018
Den 12 oktober samlas kyl- och värmepumpsmarknaden nämligen på Kistamässan. Svenska Kyl & Värmepumpdagen har utvecklats till branschens viktigaste mötesplats och lockar alltid till sig en stor publik.

- Svenska Kyl & Värmepumpdagen fyller en viktig funktion i att vi här ges möjligheten att samla hela branschen och fokusera på precis de saker som är relevanta för kyl- och värmepumpmarknaden säger Per Jonasson, vd för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. Här kan vi prata teknik, marknad och utveckling i en omfattning som är svårt att få till i andra sammanhang.

Att det finns ett behov är tydligt när man ser till antalet personer som deltagit tidigare år. Senast 2017 tog biljetterna slut och en kölista fick upprättas.

- Som arrangör blir man ju otroligt glad över den responsen, fortsätter Per Jonasson. Nu när vi är på Kistamässan för andra året i rad hoppas vi kunna göra ännu mer utrymme för alla som vill komma, men det är fortfarande ett begränsat antal platser så självklart ska man se till att anmäla sig i god tid för att vara säker.

Förra året innebar premiär för ”Teknikertorget” i samband med Svenska Kyl & Värmepumpdagen, en särskild del av utställningsytan som anordnas för kyl- och värmepumpstekniker.

- Det var ett riktigt uppskattat inslag och i år vill vi gärna se ännu fler kyl- och värmepumpstekniker på plats. Därför kommer vi utöka den delen, både till yta och till bemanning. Här är tanken att vi ska mixa praktisk information kring hur man hanterar de nya köldmedierna med möjligheten att titta närmare på verktyg och utrustning som är relevant för uppgiften. Den här delen av programmet börjar på eftermiddagen så att de som inte kan komma ifrån en hel dag ändå ska ha möjlighet att ta del av alltsammans. Självklart är alla som kommer för att besöka torget välkomna att även ta del av de seminarier som pågår samtidigt.

Ett populärt inslag under Svenska Kyl & Värmepumpdagen är också den utställning som arrangeras.

- Den kompletterar seminarierna på ett utmärkt sätt och ger besökarna en möjlighet att träffa flera av branschens ledande leverantörer samtidigt som man tar del av resten av programmet. Omvänt ger det en bra möjlighet för leverantörerna att träffa stora delar av branschen utan att behöva resa land och rike runt. Det är helt enkelt här man ska vara!

Hela dagen rundas sedan av med en gemensam middag, där det bjuds på både underhållning och god mat och dryck.

- I direkt anslutning till mässan ligger Scandic Victoria Tower där vi kommer att äta middag och ha kul tillsammans långt in på småtimmarna. För den som vill bo kvar på hotellet över natten

För mer information om programmet och för anmälan - besök www.skvp.se

 

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • knapp
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se