ComfortZone tillsätter ny vd

Publicerad: 4 Jul 2024
ComfortZone har utsett Patrick Henriksson till ny vd för bolaget och han efterträder därmed Robert Berg på posten. Patrick, som tidigare varit operativ chef på ComfortZones fabrik i Motala, tar över rollen omedelbart.

Patrick beskrivs ha tidigare erfarenhet från ledande befattningar på Saab, Electrolux och SCI och har senast arbetat som operativ chef på fabriken i Motala. Det nya vd-bytet uppges syfta till att växla upp produktionen och en fortsatt tillväxt.

- Jag ser verkligen fram emot att leda ComfortZone vidare och säkerställa en effektivisering av produktionen och kontinuerlig kvalitetsutveckling. Jag vet redan att vi har en ytterst kompetent och engagerad personal, och tillsammans ska vi ta ComfortZone till nästa nivå, säger Patrick Henriksson, vd på ComfortZone.

ComfortZone har tidigare byggt en ny fabrik i Motala, för att kunna möta efterfrågan i Sverige och Europa och utöka produktionen.

- Jag vill även tacka vår tidigare vd Robert Berg för hans tid och engagemang hos oss. Hans insatser har varit avgörande för att förvandla ComfortZone från ett litet innovationsföretag till en stark aktör inom frånluftsvärme, säger Patrick Henriksson.

11 Aug, 2024
16th IIR-Gustav Lorentzen Conference
College Park, USA
27 Aug, 2024
China Heat Pump Conference 2024
Shenzhen, Kina
30 Sep, 2024
Interclima
Paris, Frankrike
8 Okt, 2024
Chillventa 2024
Nürnberg, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Svalinn_2024
  • Ahlsell
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se