Caverion rekryterar ny regionchef

Publicerad: 13 Sep 2023
Anders Fagerkrantz beskrivs ha lång erfarenhet inom fastighets- och byggbranschen och har tidigare arbetat i liknande roll inom Caverion. Anders återvänder efter en tid som vd för Recover Skadeservice och han har även arbetat som fastighetschef för bostadsförvaltningen inom Olov Lindgren. Nu blir Anders en del i satsningen på att förstärka och utveckla Caverions erbjudande i region Öst. Han tillträder som regionchef den 18 september då han även tar plats i den svenska divisionsledningen.

Rekryteringen uppges vara ett steg i Caverions strategiska arbete med fokus på bland annat digitalisering, hållbarhet och kundupplevelse. Anders Fagerkrantz beskrivs via sina tidigare och senaste erfarenheter ha rätt profil för att leda regionen mot nya mål.

- Det är ett spännande återseende för oss och också fantastiskt roligt att få in Anders kompetens i bolaget. Han blir ett starkt tillskott då han kan vårt företag och bransch. Tillsammans med kompetenta medarbetare fortsätter vi nu att utveckla våra arbetssätt för en smart och hållbar framtid och jag är säker på att Anders har det som krävs för regionens utveckling, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Anders uppges också ha ett brett kunnande inom affärsutveckling, komplexa projekt och en beprövad förmåga att leda och utveckla organisationsenheter.

- Det ska bli jätteskoj att komma tillbaka, både till tidigare och nya kollegor. Det känns spännande att ta sig an rollen i region Öst som är stark både inom energieffektivisering och fastighetsförvaltning med ett tydligt fokus på digitalisering och hållbarhet. Jag ser det både som spännande och utmanande och med mina tidigare erfarenheter inom Facility Management och energi ser jag fram emot detta uppdrag med stor entusiasm - och ödmjukhet, säger Anders Fagerkrantz.

Foto: Caverion

11 Aug, 2024
16th IIR-Gustav Lorentzen Conference
College Park, USA
27 Aug, 2024
China Heat Pump Conference 2024
Shenzhen, Kina
30 Sep, 2024
Interclima
Paris, Frankrike
8 Okt, 2024
Chillventa 2024
Nürnberg, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Svalinn_2024 AQS
  • Ahlsell
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se