Carrier öppnar utbildningscenter för koldioxidteknik

Publicerad: 31 Mar 2015
Carrier Commercial Refrigeration har invigt sitt träningsenter “CO2OLacademy” i Mainz, Tyskland. Här ska tekniker kunna utbildas under fältmässiga förhållanden.

Med CO2OLacademy siktar Carrier på att höja både den teoretiska och den praktiska kompetensen hos sina installations- och servicetekniker på den europeiska marknaden. Dessutom är det en möjlighet för teknikerna, som kommer från olika länder, att utbyta erfarenheter och idéer.

- Att delta i interna utbildningsaktiviteter under klassledande förhållanden möjliggör för våra fälttekniker att förkovra sig i och applicera den senaste kunskapen om hur man bäst installerar och servar våra CO2OLtec-projekt, sade Bart Driessens, direktör för servicecerksamheten inom Carrier Commercial Refrigeration Europe.

Centret omfattar, utöver föreläsningslokaler och övningsrum, fullt driftsatta kyl- och frysrum samt diskar och skåp som är anslutna till CO2OLtec kylaggregat. På så sätt kan teknikerna få praktisk övning i att lösa verkliga situationer, allt i från rena underhållsarbeten till service och reparationer. 

(Foto: Carrier; Invigningstal - Bertrand Gueguen, President, Carrier Commercial Refrigeration Europe)

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ny annons
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se