Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Bravida stärker sin position i Danmark – förvärvar företag inom vs och ventilation

Publicerad: 29 Jan 2021
J. Beese VVS & Blik A/S har över 50 års erfarenhet inom vs- och ventilationsmarknaden. Företaget erbjuder service och installationer till företag, privatkunder och bostadsrättsföreningar och omsatte under 2019, 10 MDKK.

– Vi har haft en önskan att stärka vår service- och installationsverksamhet inom vs och ventilation i Odense. Med förvärvet gör vi det möjligt, då J. Beese VVS & Blik A/S har en bra kundbas och ett gott rykte. Nu får vi fler kompetenta medarbetare och stärker på så sätt vår postition ytterligare, säger Jørn Tønnes, regionchef i Bravida Danmark Syd.

Ole Beese, en av ägarna till J. Beese VVS & Blik A/S säger: 

– Vi vill alltid ligga i framkant när det gäller nya metoder och teknik, samt erbjuda våra kunder optimala lösningar för vs och ventilation till konkurrenskraftiga priser. När vi nu blir en del i en stor koncern som Bravida, kan vi fortsätta med vårt erbjudande och ta ytterligare steg. Det ger oss och våra kunder många fördelar.

Bravida Danmark tar över som ägare den 1 februari 2021 och samtliga  medarbetare på J. Beese VVS & Blik A/S fortsätter i sina nuvarande roller med Ole Beese som filialchef. Søren Larsen, avdelningschef för vs och ventilation på Bravida i Odense, ansvarar för integrationen med Bravida, som kommer att ske i början av 2021.

Från vänster i bild: Jørn Tønnes och Søren Larsen (Bravida), Ole Beese och Peter Beese Nordberg (J. Beese VVS & Blik).

Annons
9 Jun, 2021
Frigair Expo
Johannesburg, Sydafrika
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Panasonic Mitsubishi
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Bravida
  • knapp
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se