Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Bravida stärker sin position i Danmark – förvärvar företag inom vs och ventilation

Publicerad: 29 Jan 2021
J. Beese VVS & Blik A/S har över 50 års erfarenhet inom vs- och ventilationsmarknaden. Företaget erbjuder service och installationer till företag, privatkunder och bostadsrättsföreningar och omsatte under 2019, 10 MDKK.

– Vi har haft en önskan att stärka vår service- och installationsverksamhet inom vs och ventilation i Odense. Med förvärvet gör vi det möjligt, då J. Beese VVS & Blik A/S har en bra kundbas och ett gott rykte. Nu får vi fler kompetenta medarbetare och stärker på så sätt vår postition ytterligare, säger Jørn Tønnes, regionchef i Bravida Danmark Syd.

Ole Beese, en av ägarna till J. Beese VVS & Blik A/S säger: 

– Vi vill alltid ligga i framkant när det gäller nya metoder och teknik, samt erbjuda våra kunder optimala lösningar för vs och ventilation till konkurrenskraftiga priser. När vi nu blir en del i en stor koncern som Bravida, kan vi fortsätta med vårt erbjudande och ta ytterligare steg. Det ger oss och våra kunder många fördelar.

Bravida Danmark tar över som ägare den 1 februari 2021 och samtliga  medarbetare på J. Beese VVS & Blik A/S fortsätter i sina nuvarande roller med Ole Beese som filialchef. Søren Larsen, avdelningschef för vs och ventilation på Bravida i Odense, ansvarar för integrationen med Bravida, som kommer att ske i början av 2021.

Från vänster i bild: Jørn Tønnes och Søren Larsen (Bravida), Ole Beese och Peter Beese Nordberg (J. Beese VVS & Blik).

Annons
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS Panasonic
  • Bravida
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Ahlsell
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se