Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Bravida stärker serviceverksamheten i Köpenhamn

Publicerad: 3 Maj 2019
Bravida Danmark A/S förvärvar Köpenhamnsföretaget MIH VVS ApS och stärker servicenärvaron i området runt den danska huvudstaden. MIH VVS har omkring 70 medarbetare och omsatte 72 MDKK under 2018.

MIH VVS är ett vvs- och elföretag med fokus på service och mindre installationsuppdrag för privatkunder, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, och fjärrvärmeleverantörer.

– Med det här förvärvet stärker vi vårt fotfäste i centrala Köpenhamn. Det stod snabbt klart för oss att MIH VVS har en bra kombination av solida serviceavtal, attraktiv placering och kompetenta medarbetare, vilket betyder att vi kommer närmre kunderna i Köpenhamn. Dessutom stärker vi Bravidas position inom service, säger Carsten Bo Knudsen, regionchef för Bravidas region Øst.

I MIH:s kundbas finns många service- och ramavtal som följer med till Bravida. Rasmus Bork-Nielsen, en av de två ägarna till MIH VVS, berättar:

– Vi har hela tiden fokuserat på att tänka i nya banor och förbättra våra arbetsmetoder. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklingen och ta ytterligare steg tillsammans med Bravida, som har samma fokus. Att bli en del av en större koncern ger både oss och våra kunder många fördelar.

Bravida Danmark har tagit över som ägare av MIH VVS och samtliga medarbetare fortsätter i sina nuvarande roller. De tidigare ägarna Michael Ian Henriksen och Rasmus Bork-Nielsen fortsätter som ansvariga för verksamheten.

Verksamheten kommer att integreras i Bravida under 2019.

På bilden: Johnny Hey, Head of Division Denmark, Bravida. Rasmus Bork-Nielsen, Michael Ian Henriksen owners MIH VVS. Carsten Bo Knudsen, Regional Manager Bravida region Øst, Denmark.

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ny annons
  • Kylma
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se