Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Bravida landar stort ramavtal med Swedavia

Publicerad: 5 Dec 2017
Bravida stärker relationen med Swedavia och tecknar ramavtal avseende service samt mindre installationsarbeten på nio av Sveriges flygplatser.

Bravida har en lång relation med Swedavia och har under flera år levererat service- och installationstjänster till många av landets flygplatser. Nu har Bravida fått förnyat förtroende att leverera lösningar inom ventilation, vs, sprinkler, el, tele och data, till nio av landets flygplatser.

– Vi ser fram emot att vara en strategisk partner till Swedavia. Bravida har en stark lokal närvaro vilket gör att vi alltid finns nära landets flygplatser. Vår interna samordning av riksavtal bidrar också till en enklare kundkontakt och att vi kan leverera samma kvalitativa service runt om i landet, säger Stefan Marshall, Key Account Manager, Bravida.

Bravida blir bland annat förstahandsval inom el på Arlanda – ett avtal med ett riktvärde på 560 miljoner kronor och som omfattar fem leverantörer under en åttaårsperiod. Bravida blir även förstahandsval för uppdrag inom ventilation på både Arlanda och Bromma flygplats. Det avtalet har ett riktvärde på totalt 80 miljoner kronor för fyra leverantörer.

– Många flygplatser står inför en expansiv fas och vårt mål är att finnas nära våra kunder. Vi har sedan tidigare en filial på Arlanda som vi genom det här avtalet kommer att utöka, säger Mats Björkman, marknadschef, Bravida division Stockholm.

Avtalet löper över tre år och kan förlängas till en maximal avtalstid på åtta år.

Hela Swedavias upphandling omfattar både bygg- och installationstjänster. Det totala riktvärdet på avtalet, som omfattar samtliga flygplatser, tjänster och leverantörer är cirka 2,6 miljarder kronor fördelat på åtta år.

Foto: Swedavia, fotograf Daniel Asplund

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • knapp
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se