Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Bravida invigde GreenHub – nu går startskottet för fossilfria leveranser i åtta större nordiska städer

Publicerad: 7 Sep 2021
Den 1 september invigdes Bravidas koncept GreenHub i åtta större nordiska städer där leveranserna av servicetjänster i städerna nu sker genom elcyklar, elmopeder och promenader. Satsningen leder till snabbare service och sker helt fossilfritt.

Den centrala placeringen av GreenHub, mitt i centrum, gör att leveranserna nu kan utföras med elcykel, elmoped eller till fots, som tidigare gjordes med bil. GreenHub minskar utsläppsnivåerna samtidigt som leveranserna blir effektivare genom att man slipper fastna i bilköer, eventuella trängselskatter och leta parkeringsplats.

– Jag är otroligt stolt över att projektet GreenHub nu går live och att vi äntligen kan sätta igång med effektiva och fossilfria leveranser till våra kunder i hela Norden. Jag vill också tacka alla inblandade i projektet som gör detta möjligt, det här är ett stort steg i rätt riktning för att bli ett ännu mer hållbart företag, kommenterar Mattias Johansson, Bravidas vd och koncernchef.

Bravidas största fokus är att serva och energieffektivisera fastigheter med hållbara helhetslösningar som gör skillnad, både för miljön, samhället och klimatet. I arbetet för en hållbar framtid spelar valet av transportmedel till och från kunder en väsentlig roll. Bravidas mål är att bidra på alla sätt som möjligt för att kunna uppnå FN:s hållbarhetsmål år 2030.

GreenHub finns nu från och med 1 september i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Århus, Helsingfors, Oslo City, Oslo Lysaker, Bergen, Trondheim och Kristiansand.

Fotograf: Bravida

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • Kylma
  • knapp
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se