Bravida installerar energieffektivt serverrum med serviceavtal i ny fabriksbyggnad på 125 000 kvm

Publicerad: 29 Jun 2022
Bravida får i uppdrag av Nobia Production AB och Logistic Contractor att utföra serverrumsinstallationer i del av den 125 000 kvadratmeter stora fabriksbyggnaden. I uppdraget ingår även ett femårigt serviceavtal.

Nobia AB ska etablera en ny fabrik i Torsviks industriområde utanför Jönköping. Entreprenaden avser nybyggnation av fabriksbyggnad där Nobia planerar att tillverka träbaserade inredningsprodukter. 

Byggnaden kommer att klassificeras enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM och Bravidas uppdrag i installationsentreprenaden innefattas serverrumsinstallationer. 

- I enlighet med Bravidas vision och hållbarhetsstrategi så är det av största vikt att vi gör hållbara lösningar. Projektet är planerat i förhållande till Nobias krav gällande tillgänglighet, säkerhetskrav och är designad för högsta möjliga energieffektivitet. Vi nyttjar våra lokala Bravida kontor i Jönköpingsregionen och är stolta över att få göra detta projekt, kommenterar Elon Lövgren, Key Account Manager, Critical Power Sverige, Bravida.

Ordervärdet är på 6,5 miljoner kronor och projektet startade i mars 2022. Huvudprojektledare och samordnare från Bravida är avdelningen Critical Power där lokala Bravidakontoret i Värnamo bidrar med elinstallationer och fiber samt kyla och vs. Projektet kommer att utföras under hela året. 

Annons
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
21 Sep, 2022
Refrigeration & HVAC Indonesia
Jakarta, Indonesien
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS Ny annons
  • Ahlsell
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se