Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Bravida Danmark växer – förvärvar VVS-företag i Rødovre

Publicerad: 4 Mar 2019
Den första mars blev Cura VVS A/S en del av Bravida Danmarks verksamhet i Köpenhamnsområdet. Förvärvet stärker Bravidas befintliga vs-verksamhet i storstadsregionen. Bolaget har en omsättning på omkring 95 miljoner DKK

Cura VVS har cirka 60 medarbetare som främst arbetar med service och renovering inom vs och ventilation. Företaget har tre huvudinriktningar: generell service, tekniska lösningar för sjukhus, samt entreprenad.

– Jag är mycket glad över att få välkomna alla Cura VVS-medarbetare till Bravida. Verksamheten är välskött, med en attraktiv orderstock och många serviceavtal. Det passar väl in i Bravidas önskan att fortsätta stärka serviceverksamheten. Curas expertis inom tekniska sjukhuslösningar kommer att bidra mycket till vår verksamhet, säger Carsten Knudsen, regionchef, Bravida.

Cura VVS behåller sin nuvarande adress och vd Johnny Brandt fortsätter att ansvara för verksamheten i rollen som avdelningschef. Han berättar:

– Vi har under en tid letat efter en lämplig köpare. Genom att bli en del av Bravida får vi goda möjligheter att fortsätta växa och utvecklas. Jag är övertygad om att Bravidas värderingar och arbetssätt passar vår verksamhet väl.

Cura VVS har en omsättning på omkring 95 miljoner DKK. Samtliga medarbetare kommer att fortsätta i sina nuvarande roller.

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ahlsell
  • knapp
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se