Bravida Danmark installerar tekniska helhetslösningar för AGC Biologics

Publicerad: 10 Maj 2022
Bravida Danmark har tecknat avtal med AGC Biologics A/S att utföra alla tekniska installationer i en ny byggnad på 18 000 kvadratmeter i Søborg. Ordervärdet uppskattas till cirka 50 miljoner DKK.

AGC Biologics A/S kommer att innehålla produktionsanläggningar, kvalitetslaboratorier, lager och fraktutrymmen. Byggnaden består även av kontor, kundcenter samt källare med förråd och parkering. I Bravidas uppdrag ingår ventilation, vatten, avlopp, värme, kyla (exkl. kylcentral), byggnadsel, IT-infrastruktur, säkerhet, BMS och sprinkler. Bravida kommer även att leverera solceller till byggnaden. 

– Det är ett stort och spännande uppdrag, där vi får det övergripande ansvaret för teknik kombinerat med samordning mellan teknikområdena. Vi har redan god erfarenhet av den här typen av projekt och det är ytterligare en del av vår kompetensutveckling inom läkemedelsindustrin, kommenterar Kurt Kastrup Vestergaard, regionchef för region Entreprise, Bravida Danmark.

Morten Vilstrup, projektdirektör på AGC Biologics A/S kommenterar:

– Vi är glada över att ha Bravida som teknisk entreprenör med deras erfarenhet av den här typen av uppdrag. Vi ser fram emot ett bra samarbete.

Ordern inkluderades i det första kvartalet 2022 och uppdraget förväntas vara klart under andra kvartalet av 2023. 

Annons
1 Jun, 2022
Frigair
Johannesburg, Sydafrika
28 Jun, 2022
MCE Mostra Convegno Expocomfort
Milano, Italien
5 Jul, 2022
Mega Clima
Lagos, Nigeria
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se