Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Beijer Ref och Bitzer tecknar nytt samarbetsavtal

Publicerad: 25 Mar 2021
Beijer Ref Group och Bitzer berkäftar sitt lyckosamma samarbete än en gång genom att både utöka och förlänga partnerskap med ytterligare tre år.

Kontraktet omfattar mer än 430 filialer från Beijer Ref på över 35 marknader i Europa, Asien och Stillahavsområdet och Afrika.

Per Bertland, VD Beijer Ref, kommenterar:

- Vi har lång erfarenhet av att arbeta med Bitzer och de har en mycket utvecklad produktportfölj som är viktig för Beijer Ref. De ligger också i framkant när det gäller att tillhandahålla högteknologiska lösningar baserade på naturliga köldmedier. Beijer Ref strävar alltid efter att utöka sitt hållbara sortiment och tillsammans med våra egna OEM-produkter kan vi erbjuda våra kunder kompletta lösningar som är bra för samhället och framtidsäkrade.

Gianni Parlanti, Chief Sales and Marketing Officer på Bitzer, kommenterar:

- Vi värdesätter Beijer Refs enastående försäljningsexpertis. Fördelarna med vårt samarbete kan ses över hela världen, eftersom de har en direkt inverkan på våra kunder, som kan dra nytta av hög tillgänglighet och ett omfattande urval av produkter. När allt kommer omkring är effektivitet och tillförlitlighet nyckelord som vi inte bara tillskriver våra produkter utan också vår partner Beijer Ref.


På bilden syns, från vänster: Gianni Parlianti (Chief Sales and Marketing Officer på Bitzer), Robert Schweig (CSCO & EVP, Beijer Ref ARW), Simon Karlin (COO & EVP, Beijer Ref ARW), Per Bertland (CEO & President) samt Erik Bucher (Director Sales Refrigeration, Bitzer)

Annons
9 Jun, 2021
Frigair Expo
Johannesburg, Sydafrika
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi Panasonic
  • knapp
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • Kylma
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se