Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Assemblin startar ny kvalificerad utbildning för ledning av stora, komplexa projekt

Publicerad: 7 Sep 2021
Assemblin vill vara branschens mest attraktiva arbetsgivare för branschens bästa medarbetare, och kompetensutveckling är därför en prioriterad fråga. Nu kompletteras det koncerngemensamma utbildningsprogrammet Assemblin Academy med en kvalificerad ledarutbildning för stora projekt.

För att kunna utveckla och leverera branschens bästa lösningar arbetar Assemblin aktivt för att attrahera, utveckla och behålla branschens bästa medarbetare. Det görs på flera sätt, främst genom att erbjuda intressanta arbetsuppgifter och spännande projekt i en sund, stimulerande och god arbetsmiljö, men också genom att erbjuda kompetensutveckling och interna karriärmöjligheter. I varje affärsområde finns därför väl utvecklade kompetensutvecklingsprogram, och sedan några år tillbaka sker också gemensamma spetsutbildningar inom ramen för Assemblin Academy. Detta utökas nu med ett kvalificerat program för ledning av stora, komplexa projekt.

– Att vi har bra projektchefer är avgörande för våra fortsatta framgångar. Eftersom projektens komplexitet och kraven på våra projektledare ökar känns det bra att nu kunna erbjuda en riktigt bra utvecklingsmöjlighet för dem. Det koncerngemensamma programmet ger också deltagarna möjlighet att utbyta erfarenheter och bredda sitt kontaktnät vilket stärker vår kultur och förbättrar våra processer, säger Mats Johansson, vd och koncernchef på Assemblin.

Projektutbildningen är i likhet med ATP skräddarsydd för Assemblin och har utvecklats i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm Executive Education. Den första projektutbildningen startade i september och löper över sex månader.

Fotograf: Anna-Lena Lundqvist

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • knapp
  • Ny annons
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se