Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Alfa Laval och Armatec inleder samarbete

Publicerad: 17 Feb 2015
Armatec blir huvuddistributör för Alfa Lavals produkter för värme- och kylapplikationer i Sverige, Finland och Danmark med start från den 1 april 2015.

Alfa Laval inleder ett omfattande samarbete med Armatec som blir huvuddistributör för Alfa Lavals heltäckande produktsortiment av värmeväxlare och system för VVS- och fjärrvärme-branschen på den svenska, danska och finska marknaden från den 1 april 2015. Samarbetet innefattar såväl nyförsäljning och teknisk support för Alfa Lavals produkter. Armatec övertar ett tiotal medarbetare inom försäljning och teknisk support i samband med avtalet.
Samarbetet är ett led i Alfa Lavals globala strategi att nå marknaden tillsammans med strategiskt utvalda partners som är experter på de branscher och de tillämpningar som förekommer på deras marknader.

- Genom samarbetet med Armatec kommer vi öka vår närvaro på den svenska, finska och danska marknaden för att bättre kunna stödja våra kunder. Armatec tillhandahåller ett flexibelt och brett produkt- och service erbjudande där Alfa Lavals breda sortiment är ett starkt komplement. Vi är övertygade om att Armatec tekniska kompetens och erfarenhet ger både förbättrad service och ökad närvaro, säger Mikael Hellborg, Divisionschef och VD för Alfa Laval Nordic AB.

- Alfa Lavals produktbredd och höga kompetens stärker vårt erbjudande och samarbetet passar väl in i vår tillväxtstrategi för att stärka vår position på marknaden i Norden. Vi kommer nu kunna erbjuda ett starkare och bättre koncept inom applikationer för fjärrvärme och fjärrkyla vilket våra kunder efterfrågat, säger Eva Karlsson, VD Armatec.

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma
  • knapp
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se