Kyla VärmeTill Kyla & Värme

AIA slår nytt försäljningsrekord

Publicerad: 10 Sep 2018
Med lite drygt 21 MSEK i orderingång under augusti månad slår AIA därmed sitt föregående försäljningsrekord från december 2017 med nästan 2 MSEK. En bra basförsäljning i kombination med ett antal större prestigefulla industriprojekt sägs ligga till grund för den fina orderingången.

- Att få förmånen att slå vårt gamla försäljningsrekord efter lite drygt ett halvår är väldigt roligt och bekräftar att vi är på rätt väg i våra strategiska satsningar. Vi investerar nu hårt på flera håll i verksamheten, men framförallt satsar vi på att stärka upp tjänstemannasidan då våra framgångar i stort berott på vår projektkompetens. För att kunna leverera över förväntan på de projekt vi redan har tagit och för att ta nya ännu större projekt förstärker vi nu organisationen med inte mindre än tre tjänstemän, och minst lika många kollektivanställda, säger Paul Falck nytillträdd VD för AIA - Lu-Ve Sweden AB

En bra basförsäljning i kombination med ett antal större prestigefulla industriprojekt ligger till grund för den fina orderingången för verkstadsindustrin AIA i Asarum. Bland annat ska AIA leverera kylutrustning till ett Whiskydestilleri på Irland och till ett stort data och Telecomcenter i Österrike.

- Våra produkter är unika då de påverkar oss överallt i vårt dagliga liv. Allt från att hålla mejerivarorna i kyldisken kylda, till att förhindra att data och Telecomcentraler överhettas, i luftkonditioneringsanläggningar för hotell, idrottshallar eller andra stora publika byggnader eller för att bistå industriella processer som i detta fallet. ett Whiskey destilleri. Vi lever verkligen upp till vår slogan, AIA – Cooling Your Daily Life” Våra produkter påverkar miljontals människor, varje dag, året om, avslutar Paul Falck entusiastiskt. 

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • knapp
  • Ahlsell
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se