Ahlsells nya butik har öppet dygnet runt

Publicerad: 4 Maj 2022
Den 4 maj 2022 slår Ahlsell upp dörrarna till en ny, 350 kvadratmeter stor butik i Idre som kommer att underlätta vardagen för kunderna som arbetar på orten. Det här blir företagets första butik som har öppet dygnet runt veckans alla dagar.

Idre är inne i en expansiv fas och många Ahlsell-kunder är verksamma i projekt på orten. Syftet med det nya butikskonceptet är att öka tillgängligheten för kunderna och på ett lätt och smidigt sätt hjälpa dem med materialförsörjningen.

- Ahlsells strategi är att hela tiden utveckla vårt butiksnätverk och kontinuerligt förbättra köpupplevelsen för våra kunder. Vi vill kunna vara geografiskt utspridda på så många platser som möjligt och erbjuda vår service även på lite mindre orter, säger Ahlsells försäljningsdirektör Fredrik Skarp.

Idrebutiken kommer vara en obemannad dygnet-runt-öppen butik med ett lokalt anpassat sortiment från alla Ahlsells produktkategorier. Det som inte finns på hyllan kan enkelt beställas från centrallagret i Hallsberg för leverans och avhämtning dagen därpå.

- Konceptet passar perfekt för platser där det inte bär sig med en bemannad butik men där våra kunder efterfrågar något mer än ett driftförråd. Den obemannade butiken är nästa steg i vår strävan att finnas på plats nära våra kunder och göra deras vardag lite enklare, avslutar Magnus Ström, regional chef tjänstelogistik hos Ahlsell.

Alla som har ett kundnummer hos Ahlsell kan ansöka om access till butiken som för allas säkerhet är försedd med inbrottslarm och övervakad med ett omfattande kamerasystem. Genom att identifiera sig med BankID och skanna en QR-kod med sin mobiltelefon öppnas dörren och köpresan kan börja.

Foto: Ahlsell

Annons
1 Jun, 2022
Frigair
Johannesburg, Sydafrika
28 Jun, 2022
MCE Mostra Convegno Expocomfort
Milano, Italien
5 Jul, 2022
Mega Clima
Lagos, Nigeria
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se