Ahlsell utökar sortimentet av CO2-aggregat och propanchillers

Publicerad: 31 Maj 2024
Ahlsell har nyligen utvidgat sitt samarbete med Refra vilket har resulterat i att produktutbudet har utökats. Ett viktigt tillägg i sortimentet är introduktionen av ett bredare utbud av CO2-aggregat och propanchillers.

Först har vi Refra CO2-Light, ett aggregat som uppges vara särskilt anpassat för mindre livsmedelsbutiker tack vare dess kompakta storlek. Med en kylkapacitet som når upp till 53kW, som fördelas mellan medium och låg temperatur, beskrivs detta vara en optimal lösning för mindre utrymmen.

Nästa produkt i serien är Mini Eco2 Booster, ett boosteraggregat konstruerat för mindre effekter. Med en kapacitet som sträcker sig från 1,1 kW till 19 kW, sägs denna produkt lämpa sig väl för användning i skolkök, bensinstationer, snabbmatskedjor och närbutiker.

CO2 Select är ännu ett boosteraggregat i sortimentet, designat för kommersiella och industriella användningsområden. Denna modell har en kylkapacitet på 50 kW till 330 kW.

Slutligen erbjuder Ahlsell även containerlösningar med en komplett maskinrumsinstallation för de som söker en skräddarsydd installation. 

Ahlsell introducerar även Refra vätskekylaggregat med R290, propan, för både kommersiella och industriella lösningar. Effektområdet sträcker sig från 20kW till 1,4MW för luftkylda aggregat och från 25kW till 2MW för vätskekylda aggregat. Lågtemperatur- och frikylningsutförande är några alternativ som finns för tillgängliga för att passa olika behov, utöver det kan Refra tillverka icke-standardiserade aggregat, anpassade enligt kundens önskemål.

På startsidesbild: Refra CO2 Light
Artikelbild: Refra Propan

Samtliga modellserier från Refra beskrivs vara utrustade med på marknaden välkända komponenter.

Annons
Din ort
Svalinn_2024 AQS
  • Kylma
  • Ahlsell
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se