Ahlsell inviger ny butik i Östersund

Publicerad: 2 Jun 2022
Tisdag den 7 juni kl 07:00 slår Ahlsell upp dörrarna till nya, större och mer ändamålsenliga lokaler på Hagvägen 19 i Östersund, bara några hundra meter från den tidigare butiken. I och med flytten tar Ahlsell Östersund nästa steg mot att bli en utpräglad ”one-stop-shop” med ett både bredare och djupare produktutbud samt kunnig personal som riktar sig till fler kundkategorier.

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 240 butiker i Norden. Den nybyggda butiken på Lillängeområdet i Östersund omfattar 4 700 kvadratmeter under tak. Det blir en fullsortimentsbutik som kommer att erbjuda ett djupare och bredare produktutbud inom flera områden, bättre överblick liksom enklare hantering kring hämtning och lämning av gods. Dessutom har anläggningen en stor utegård på cirka 3 000 kvadratmeter med ett kallager som öppnar upp för fler lagerlagda produkter.

 - I Östersund har vi sedan tidigare ett uppskattat erbjudande av produkter, tjänster och kompetens inom El och VS & kyl, Industri samt VA & Mark. Med mer utrymme och utökad kompetens tar vi nu ytterligare ett steg för att på ett ännu bättre sätt även tillmötesgå behoven hos våra kunder verksamma inom Bygg, Fastighet och Klimat där vi också satsar på Plåt, säger butikschef Magnus Carlson.

Butiken har en öppen planlösning för enkel överblick där kunderna dessutom kan få kvalificerad rådgivning av innesäljarna som sitter i direkt anslutning till butiksytan. Utanför finns ett 60-tal parkeringsplatser och här finns även möjlighet att ladda sin elbil.

- Med oss i flytten tar vi den familjära känslan som blivit ett signum för Ahlsell i Östersund. Även om den nya anläggningen är betydligt mycket större kommer den även fortsättningsvis att präglas av närheten till våra kunder, medarbetarnas höga servicegrad och viljan att leverera en riktigt bra kundupplevelse, säger Magnus Carlson. 

Östersund med omgivning är navet i en spännande region med stor framtidstro där det händer väldigt mycket. Det är en liten storstad med natur och fjällvärld runt knuten, men också en expansiv universitetsstad där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans och där nya stadsdelar och bostadsområden växer fram.

- Det här blir Ahlsells största butik i nedre Norrland och en viktig mötesplats för våra kunder med ambition att göra deras vardag enklare. De nya lokalerna blir mer överskådliga med bättre möjligheter för leverantörerna att exponera sina varor och för våra kunder att hitta rätt i vårt breda utbud, säger Peter Skoglund, regionchef Nedre Norrland.

Annons
28 Jun, 2022
MCE Mostra Convegno Expocomfort
Milano, Italien
5 Jul, 2022
Mega Clima
Lagos, Nigeria
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
21 Sep, 2022
Refrigeration & HVAC Indonesia
Jakarta, Indonesien
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Ny annons AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se