Ahlsell i Halmstad växer och flyttar till ny adress

Publicerad: 2 Sep 2020
Den 31 augusti slog Ahlsell upp dörrarna till en ny och större butik med ett utökat VA sortiment, på adressen Kristinehedsvägen 14 i Halmstad. Anläggningen i Halmstad är över 2 500 kvm och därmed klart större än den gamla enheten.

Förutom produkter och tjänster erbjuder butiken kunderna möjlighet till affärsmöten i ny och modern miljö och på parkeringen får de möjlighet att ladda sina elbilar vid Ahlsells laddplatser. I butiken finns ca. 15 000 artiklar inom VA, VVS, El, Kyl, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personlig skyddsutrustning. Dessutom kan kunderna få kvalificerad rådgivning av de säljare som finns placerade i direkt anslutning till butiksytan.

Viacon VA i Getinge blir en del av Ahlsell i och med öppningen av den nya butiken. Enhetens större utegård erbjuder ett klart bredare VA-sortiment än tidigare.

- Ahlsells långsiktiga satsning på butiksnätverket för professionella yrkeskunder fortsätter. För att ännu bättre kunna tillgodose våra kunders behov både idag och imorgon öppnar vi nu upp en ny modern anläggning i Halmstad. Allt för att göra våra kunders vardag enklare, säger Claes Seldeby, VD, Ahlsell Sverige AB.

Den nya butikens besöksadress är Kristinehedsvägen 14 och ersätter den gamla butiken på Pilefeltsgatan 71. 

Annons
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
21 Sep, 2022
Refrigeration & HVAC Indonesia
Jakarta, Indonesien
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS Ny annons
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se