Ahlsell fördjupar samarbetet med NYAB

Publicerad: 23 Jan 2024
Ahlsell får utökat förtroende från NYAB genom tecknandet av ett nytt ramavtal. Avtalet syftar till att ge NYAB en hållbar och kostnadseffektiv försörjning av produkter och tjänster inom förnybar energi och hållbar infrastruktur.

Från starten har NYAB haft en stadig tillväxt och omsätter idag 3,3 miljarder SEK. Under våren 2024 är planen att bolaget ska noteras på Stockholmsbörsen. Med visionen att bygga en ren framtid säger sig NYAB vilja möjliggöra den gröna omställningen i Norden genom att erbjuda ingenjörs-, bygg- och underhållstjänster till offentliga och privata kunder inom förnybar energi och hållbar infrastruktur.

- Avtalet med Ahlsell är ett led i att styra koncernens inköp på ett tydligare sätt för att utveckla och förstärka erbjudandet. Ahlsells breda produktsortiment, tillgänglighet och leveransprecision samt vår gemensamma fokus på hållbarhetsfrågor passar vårt behov väl och skapar goda förutsättningar för att utökat samarbete, säger Gabriel Holpp, CPO NYAB Sverige AB. 

- Vi är mycket stolta och glada över förtroendet att försörja NYAB:s projekt med vårt breda utbud av produkter och tjänster. Våra visioner om en ren framtid och ett mer hållbart samhälle matchar varandra väl, säger Sebastian Nordlander, KAM VA & BYGG på Ahlsell.

Annons
12 Mar, 2024
53rd AiCARR International Conference
Milano, Italien
12 Mar, 2024
MCE Mostra Convegno
Milano, Italien
8 Apr, 2024
China Refrigeration
Peking, Kina
16 Apr, 2024
HVAC & Refrigeration Live
London, Storbritannien
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Svalinn_2024 AQS
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se