Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Regionansvarig säljare för kyl- och värmelösningar 

Swegon Group, helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen, är marknadsledande inom energieffektiva produkter och system för inomhusklimat. Swegon har dotterbolag i 16 länder, distributörer över hela världen och 16 produktionsanläggningar i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget sysselsätter mer än 2500 personer och omsättningen år 2019 översteg 6 miljarder svenska kronor. 

Norrköping 
Brinner du, precis som vi, för det personliga, engagerade och professionella kundmötet? 
Vill du vara med och leverera marknadens bästa support och service till våra kunder? Läs då vidare.  


Om tjänsten 
Vi söker en lagspelare till det svenska teamet inom affärsenheten för kyl- och värmelösningar. Du kommer att vara en nyckelperson och ansvara över region Mellan och bidra till affärsenhetens och Swegons fortsatta expansion. Tillsammans arbetar vi mot avdelningens gemensamt uppsatta mål och i ryggen har vi ett av marknadens starkaste varumärken. 

Du kommer i huvudsak marknadsföra och skapa affärer med Swegons sortiment av vätskekylaggregat, datakylaggregat och värmepumpar till kommersiellt bruk och arbeta mot båda ny och befintlig kundbas. 

Dimensionering och design av produkt- och systemlösningar är en vanligt förekommande arbetsuppgift där noggrannhet, beslutstagande och driv är viktiga egenskaper för arbetet. 

Som Regionansvarig säljare för kyl- och värmelösningar på Swegon tillhör du ett framgångsrikt och kompetent företag med högt anseende på marknaden. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Norrköping. 

Din profil 
Som person är du driven, målinriktad och trivs med att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du brinner för att göra det lilla extra, är affärsmässig och tycker att mötet med människor är roligt och stimulerande. Du har höga serviceambitioner och är van att arbeta på ett strukturerat sätt. 

Du förväntas ha en god social kompetens och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Goda kunskaper inom kyla och termodynamik är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från sälj- och marknadsföringsarbete inom kylbranschen eller liknande branscher. 

Tjänsten kräver goda språk- och skrivkunskaper på svenska och engelska. Koncernspråket är engelska och i det dagliga arbetet sker frekvent kommunikation med våra kollegor i Italien. Körkort erfordras samt goda kunskaper Inom Office 365. Som ett led i vårt jämställdhetsarbete ser vi gärna kvinnliga sökanden. 

Vi erbjuder 
En spännande tjänst med stora möjligheter att kunna påverka din roll med varierande och intressanta arbetsuppgifter. Med våra produkter skapar vi ett hållbart inneklimat men för oss är det lika viktigt att ha ett hållbart arbetsklimat. Därför har vi en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om utvecklingsmöjligheter. På Swegon är vi måna om att du ska kunna kombinera ditt arbete med ditt privat- och familjeliv. 

Våra värdeord ”Customer Empathy, Trust and Commitment” genomsyrar allt vi gör och därför tror vi att du skall kunna identifiera dig med dem. 

Med vårt motto ”feel good inside” levererar vi ett hälsosamt och behagligt inomhusklimat för människor och miljö. Vill även du vara med på vår framtidsresa och må bra inombords? 

Kontaktinformation 
Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4:e oktober 2020. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef  
Anders de Maré, anders.demare@swegon.se alternativt på telefonnummer 031-89 57 75. 

Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Sagt om att arbeta på Swegon: 
”Det bästa med Swegon är att man aldrig är ensam, det finns så mycket kunskap att ta hjälp av samt att träffa och lära känna kunder att göra affärer.” 
– Mikael Baggesen, Regionansvarig Säljare Cooling/Heating i Region Syd

”Vår avdelning har fantastiska medarbetare, som hjälper varandra för att nå de gemensamma målen.” 
– Henrik Hedeback, Teknisk Säljare och Support Cooling/Heating

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • Bravida
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se