SERVICELEDARE TILL BRAVIDA COOLING I STOCKHOLM
 
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en serviceledare inom kyla till vårt kontor i Stockholm.

Om jobbet

Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning och försäljning till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
• Att utveckla och bevara kundrelationer
• Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
• Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Att leda och engagera medarbetare
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
 
Som serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett gediget intresse för service, en kylteknisk utbildning eller motsvarande samt några års erfarenhet från branschen. För att lyckas i rollen som serviceledare ser vi att du är självgående, ansvarsfull och kan delegera arbetsuppgifter på ett tydligt, strukturerat och pedagogiskt sätt. Rollen innefattar många kontakter med olika typer av människor, därför ser vi att du har en hög social förmåga och trivs med att ha många kontaktytor. Återkoppling och kommunikation är nyckeln till framgång! Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med koldioxid och Nh3 samt innehar kylcertifiering klass 1. B-körkort är ett krav.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida Cooling är en av Sveriges ledande aktörer på kylmarknaden med drygt 150 experter inom kyla!

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2020-06-30.
 
Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.
 
Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.
 
Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
 
Kontaktpersoner
Stefan Wisborg
Servicechef
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ny annons
  • knapp
  • Ahlsell
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se