Teknisk Systemsäljare inom Kyla och Värme sökes till vår fastighetsavdelning på Mitsubishi Electric!
 
Gillar du att sälja och skapa dialog med konsulter, fastighetsbolag och kommersiella kunder? Är du dessutom teknikkunnig och ser det som en intressant utmaning att skapa affärer och nya relationer? Nu söker vi en Teknisk Systemsäljare inom Kyla och Värme till vår fastighetsavdelning Mitsubishi Electric Professionals, MelPro. Låter det som något för dig? Sök då tjänsten redan idag!
 
Det här kan vi erbjuda dig
 
Du kommer till Mitsubishi Electric i en expansiv och spännande tid där du får arbeta med ett väletablerat och egentillverkat produktsortiment av hög kvalitet. De produktområden det gäller är kylmaskiner (både direkta och indirekta system) och värmepumpar (luft/luft, luft/vatten och vätska/vatten) för god komfort i olika typer av fastigheter. Du blir en viktig del av MelPro som säljer vårt utbud av komplexa systemprodukter på den svenska marknaden till konsulter, fastighetsbolag och kommersiella kunder. 
 
Försäljningsprocessen består av långa säljcykler där du får ta fram välgenomtänkta tekniska lösningar samt lägga stort fokus på att bygga relationer. Du kommer att arbeta aktivt med att utbilda och informera kunder om våra produkter och system i Region Malmö och resten av södra Sverige. I jobbet ingår det även att vara ett stöd till de installationsföretag vi samarbetar med för att ta fram och leverera systemlösningar till fastigheter. 
 
Tjänsten innebär resor med ungefär 15 övernattningar per år. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Lund där vi sitter i moderna lokaler. Runt dig har du ett trevligt gäng med drivna kollegor som har stor kompetens inom kyla och värme. Vi erbjuder en omväxlande tjänst på ett internationellt företag med marknadsmässig lön och tjänstepension, friskvårdsförmåner ihop med andra förmåner som tjänstebil. Det finns även chans till goda utvecklingsmöjligheter inom Mitsubishi Electric.
 
Dina framtida arbetsuppgifter
 
• Identifiera, utveckla och utöka potentiella affärsmöjligheter hos både nya och befintliga kunder.
• Självständigt ansvara för försäljningsprocessen.
• Bevaka marknaden, konkurrenterna, och trenderna hos kunderna.
• Ta fram tekniska systemförslag till installatörer, fastighetsägare, konsulter och kommersiella kunder.  
• Skapa och följa upp offerter samt administration i vårt CRM-system.  
• Ansvara för din del av budgeten. 
 
Vem är du?
 
Du är flexibel, lösningsorienterad och trivs genuint med att ha en säljande roll. Vi tror även att du är initiativtagande, noggrann och van vid att jobba mot deadlines. Idag jobbar du förmodligen inom värme, ventilation eller kyla med stor systemförståelse, till exempel som konsult. Även du som är nyutexaminerade inom energi och fastighet är välkommen att söka.
 
Har du bred kunskap inom fastighetssystem med spetskompetens inom kyla, värme, ventilation eller styr, samt relevant utbildning tycker vi att det är meriterande. Likaså om du är van att arbeta med energientreprenader för kommersiella fastigheter. 
 
Här är några fler saker som behövs för att lyckas i rollen: 
 
• Du brinner för att skapa nya relationer och gillar det mänskliga mötet.
• Du tycker om, och har lätt för att kommunicera inför grupp.
• Du är en lagspelare som trivs att arbeta både självständigt och i grupp.
• Du är strukturerad och målmedveten.
• Du är driven och kundorienterad.
• Du har B-körkort (tjänstebil ingår).
 
Vilka vi är
 
Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalitet och oslagbar driftsekonomi. På Mitsubishi Electric är ”laget starkare än jaget”. 

Intresserad? Så här söker du tjänsten. 
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Anmäl ditt intresse för tjänsten redan idag eftersom urvalet görs löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Palm, MelPro Manager på Andreas.palm@se.mee.com. Det är också Andreas Palm du kommer att rapportera till som anställd. 
 
För mer information om oss besök gärna vår Hemsida.
 
Om oss
 
Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 11 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter på vår marknad som är både Norden och Baltikum.. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.
 
Genom att skicka in din ansökan samtycker du att dina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår policy för hantering av personuppgifter. Via länken kan du hitta fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter Hantering av personuppgifter
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Bravida
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ny annons
  • knapp
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se