KylKontroll Göteborg AB är ett företag inom kyla och värme. Vi har sedan 1995 installerat och servat våra kunder med kyl- och värmeanläggningar för ett bättre klimat. 

Vårt kontor ligger i Västra Frölunda med ca 30 anställda och vår arbetsplats är Göteborg med omnejd. Våra kunder finns inom branscher som fastighet, industri, shipping och datacenter. 

Vi är ett privatägt företag med en platt organisation och korta beslutsvägar vilket gör att vi har ett energiskt tempo och hela tiden ett stort kundfokus. Givetvis sätter vi våra medarbetare främst då det är drivkraften i vårt maskineri och vi vill att alla ska ha möjlighet att utvecklas hos oss. Det ger ett bättre klimat! 


KylKontroll Göteborg AB är under en expansiv och spännande tid vilket gör att vi söker 1 installationstekniker och 1 servicetekniker till våra avdelningar på installation och service. 

Vad ska du göra? 

Din dag kommer vara varierande och inte den andra lik. Vissa dagar kommer du starta upp från vårt kontor i Västra Frölunda och vissa dagar utgår du hemifrån, för att hjälpa våra kunder.  
Det kommer vara stora som små jobb med allt från installationer, reparationer, felsökningar och tekniska serviceuppdrag inom fastighet och processteknisk utrustning. Du arbetar med att säkra den dagliga driften av befintliga anläggningar och förebyggande underhållsarbete eller så kan du arbeta med ett projekt med en nyinstallation av en anläggning. Du ser möjligheterna med att föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen vid besök ute hos kund. Uppföljning och återrapportering sker till installationschef alternativt servicechef beroende på vilken tjänst du söker. 

Vad söker vi? 

Vi söker dig som är social i alla sammanhang, tycker om att jobba självständigt och i grupp. Vi vill att du har ett genuint intresse för teknik, noggrann i det du gör och ser problem som en utmaning som ska lösas.  

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till de här tjänsterna. 

Vad krävs? 

Yrkeserfarenhet inom el-, VVS- eller kylbranschen 
Kylcertifikat är meriterande 
B körkort är ett krav 
Svenska i tal och skrift, engelska är ingen nackdel 
Rätt personlighet och rätt inställning 

Vi erbjuder dig 

Heltidstjänst 
Lön enligt överenskommelse 
Arbetstid 07:30-16:30 
Bruksbil 
Utbildningar internt och externt 

Bra pensions- och sjukförsäkringar 
Personalförmåner  
Aktiviteter med kollegor och företag 

Om du känner att det här stämmer med dig, skicka din ansökan till peter.malmstrom@kylkontroll.se eller ring på 031-68 57 20 om du har frågor. Sista ansökningsdatum är 2020-01-03. Ansökningarna behandlas fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • SLS
  • Bravida
  • knapp
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se