Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter (värmepumpar, luftkonditionering mm) på vår marknad som är både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.

Mitsubishi Electric söker medarbetare inom Teknisk Support och Service till Sollentuna

Vi söker en medarbetare inom Teknisk Support och Service! Vi erbjuder dig ett spännande och intressant tekniskt arbete med mycket kundkontakt med fokus på service i ett växande företag. 

Om tjänsten
I din roll kommer du att arbeta med teknisk support och service till våra återförsäljare via telefon och mail. Affärsområdets huvudprodukter är luftkonditionering, värmepumpar och systemlösningar. 
Du kommer även att hålla utbildningar för våra kunder och återförsäljare inom området för att öka kunskaperna om våra produkter. Arbetsfältet är hela Sverige och tjänsten kommer att innebära en del resande.

Vi söker dig som 
Har en kylteknisk utbildning och har arbetat med installation av värmepumpar tidigare, alternativt att du kan tekniken och har systemkunskap. Det är meriterande om du har arbetat med bergvärme samt luft/vattenvärmepumpar. 

Som person är du en snabb och praktisk problemlösare med vana av att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad, energisk och inger förtroende då du är vår representant utåt mot återförsäljare och kunder. Du är en kommunikativ lagspelare med god planeringsförmåga och känsla för ordning. Egenskaper som stresstålighet, lyhördhet samt flexibilitet är också viktiga då dina dagar kan se väldigt olika ut. Vid rekryteringen kommer stor vikt att läggas på dina tidigare erfarenheter samt på dina personliga egenskaper.
Vi förväntar oss att du har god datorvana och gärna erfarenhet av SAP.  Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Ansökan och kontaktperson
Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Lindh, Teknisk Support & Service Manager på peter.lindh@se.mee.com

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Sollentuna. Skicka ditt personliga brev och CV till hr@se.mee.com, märk den med Teknisk Support Sollentuna. Mer information om Mitsubishi Electric hittar du på: www.mitsubishielectric.se/klimatprodukter.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du att dina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår policy för hantering av personuppgifter. Via länken kan du hitta fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter  Hantering av personuppgifter

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • knapp
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • Bravida
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se