Innesäljare/Teknisk Support inom kyla & värme
 
Swegon ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem. Genom egna säljbolag och återförsäljare levererar Swegon produkter och systemlösningar som skapar bra inomhusklimat och som bidrar med avsevärd energibesparing. Swegon har 15 produktionsenheter i Sverige, Finland, Italien, Indien, Nordamerika, Tyskland, Belgien och Storbritannien. Företaget har 2 200 anställda och omsätter cirka 5 miljarder kronor. 
 
Om tjänsten
Vill du vara med på vår fortsatta resa? Affärsområdet kyla & värme är fokusområde i vår framtida satsning och den viktiga kuggen där engagemang, gemenskap, personligt och professionellt bemötande betyder allt.
 
Vi söker en person som kommer att arbeta tillsammans med vårt team inom affärsområdet kyla & värme. Du kommer att vara en nyckelperson för avdelningens fortsatta expansion där dina arbetsuppgifter i huvudsak kommer att handla om att:
 
• Upprätta och skicka offerter
• Handlägga order och leveranser
• Vara support till Swegons utesäljare
• Ge kunder sälj- och teknisk support via telefon och e-mail rörande vätskekylaggregat, datakylaggregat och värmepumpar för kommersiellt bruk
• Reservdelshantering
• Medverka i utvecklings- och förbättringsarbeten
• Utföra enklare tekniska beräkningar i våra dimensioneringsprogram 
 
Som Innesäljare med teknisk support inom kyla - & värmelösningar på Swegon tillhör du ett litet men framgångsrikt och kompetent team som har ett högt anseende på marknaden. Tjänsten är en anställning på heltid med placering på vårt kontor i Göteborg.

Din profil 
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt på branscherfarenhet, ditt engagemang och dina personliga egenskaper. Goda kunskaper inom kyla, värme och termodynamik är mycket meriterande. Kanske arbetar du idag inom kylbranschen eller kringliggande branscher.
 
Som person är du strukturerad, ordningsam samt trivs med att arbeta självständigt mot avdelningens gemensamt satta mål. Du brinner för att göra det lilla extra, är affärsmässig och tycker att det är stimulerande och viktigt att hjälpa människor.
Tjänsten kräver goda tal och skriftkunskaper i svenska och engelska. Koncernspråket är engelska och i det dagliga arbetet sker frekvent kommunikation med vår italienska fabrik. God datorvana samt kunskaper inom Officepaketet är ett krav.
 
Våra värderingar ”Customer Empathy, Trust och Commitment” genomsyrar allt vi gör och är utgångspunkten i de beslut vi tar och hur vi agerar mot varandra. Som ett led i vårt jämställdhetsarbete ser vi gärna kvinnliga sökanden.
 
Vi erbjuder
En spännande tjänst med stor variation där möjligheten finns att kunna påverka din roll och dagligt arbetssätt. Vara med i den fortsatta expansionen för affärsområdet med fokus på våra produkter vilka är en stor del i att skapa vi ett bra inomhusklimat, och för oss och andra ett lika viktigt bra arbetsklimat. På Swegon är vi måna om att du ska kunna kombinera ditt arbete med ditt privat- och familjeliv.
 
Vi skapar världens bästa inomhusklimat för människor och miljö, vill du vara med på vår framtidsresa?
 
Kontaktinformation
Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.swegon.se/jobb Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15:e september 2019. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdesansvarig Anders de Maré, anders.demare@swegon.se
 
Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sagt om att arbeta på Swegon:

”Vi är ett litet team med många kollegor runt om i landet och med ett starkt varumärke i ryggen” – Jan Ryhre, Regionansvarig säljare kyla & värme

”Swegon är ett stort företag men vi kan påverka och driva vår egen avdelning som ett litet företag” - Per Hultgren, Eftermarknadsansvarig kyla & värme
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Bravida
  • Kylma
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se