Offertingenjör till Kompressorteknik

Är du en problemlösare med tekniskt intresse? Har du erfarenhet av kylteknik? Vill du jobba i en verksamhet i ständig utveckling där du får vara med och påverka ska du läsa vidare om rollen som offertingenjör hos Kompressorteknik!

Om företaget

När industrier över hela världen behöver serva eller renovera en kylkompressor vänder de sig till ett litet företag i Norrköping som kommit att bli världsledande inom sitt område. Kompressorteknik erbjuder hög kvalitet och service utöver det vanliga. I Norrköping finns sedan år 2000 den mekaniska verkstad som löser problem som andra inte klarar. Kompressorteknik består av två affärsområden, Industry och Marine. Industry har sin bas i Norrköping och Marine har sin bas i Fort Lauderdale och är specialiserade på kryssningsindustrin.
Kompressorteknik står nu i startgroparna att utöka sin reservdelsorganisation och förstärker därför verksamheten med en offertingenjör.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som offertingenjör kommer du att vara en viktig del i Kompressortekniks erbjudande till kund. Du kommer att arbeta med att sälja och köpa in reservdelar till kylkompressorer och aggregat. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka och vara med och bygga upp reservdelsorganisationen hos Kompressorteknik. Branschen ställer höga krav på snabbhet och hög kvalitet vilket genomsyrar ditt arbete.
I rollen som offertingenjör kommer du till exempel att jobba med:

• Offertförfrågningar
• Teknisk vägledning, rätt komponent/lösning
• Orderhantering
• Leverantörskontakter
• Plocka reservdelar
• Sköta leveranser
• Skapa underlag för nya reservdelar

Du kommer in i en organisation med högt engagemang och delaktighet. Alla i verksamheten jobbar tillsammans mot högt ställda mål, att vara den världsledande aktören och det självklara valet för kunder över hela världen! För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i rollen.

Din profil

För att trivas i rollen som offertingenjör behöver du vara lösningsorienterad och inte ge dig förrän du hittat svaret. Du kommer att ha din dator som arbetsredskap och du behöver vara duktig på att söka information och vara kreativ i ditt informationsletande. Du trivs med att jobba självständigt och är inte rädd för att ta beslut.
Du behöver ha god teknisk förståelse och gärna tidigare erfarenhet/kunskaper inom kylteknik. Kanske har du fått dina kunskaper från en teknisk utbildning alternativt genom praktiskt arbete. För rollen krävs att du har vana i ritningsläsning, har du även kunskaper inom CAD är det meriterande.
Arbetet består till stor del av kontakter med kunder och leverantörer utanför Sverige varför goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är ett krav. För att kunna kommunicera internt i organisationen behöver du även ha goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Har du kunskaper i tyska är det meriterande.

Ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka!
Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Martina på 011-199472 eller
martina.lundahl@skill.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

 

Annons
Din ort
AQS Ny annons Mitsubishi
  • Bravida
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ny annons
  • knapp
  • SLS
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se