20 KYLTEKNIKER TILL BRAVIDA COOLING!
 
Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Bravida Cooling växer och vi söker nu 20 kyltekniker till våra kontor över hela Sverige.

Om jobbet
Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

• Service och mindre entreprenader inom kyla
• Daglig kontakt med våra kunder
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Vi söker nu kyltekniker till samtliga av våra kontor! Bravida Cooling har kontor i Helsingborg, Malmö, Göteborg, Falköping, Lidköping, Trollhättan, Stockholm, Gävle, Borlänge, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå, Boden, Haparanda, Kalix, Gällivare och Kiruna.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är behörig kyltekniker. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med koldioxid och Nh3 samt kunskap inom el, styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är du öppen, har framåtanda och vill utvecklas. Du ser möjligheter i det dagliga arbetet, har lätt för att samarbeta med andra på avdelningen och har ett starkt kundfokus.
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
 
Vad erbjuder vi dig?
Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team och vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, lunchsubvention, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. 

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2019-12-31. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka in på https://www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=3995&rmlang=SE och ”Ansök”.
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se