Utesäljare med kylkompetens till Uppsala
 
Lockar försäljning, kundansvar, affärsutveckling och tekniskt rådgivning i ett av branschens ledande bolag? Vill du vara med och ta Ahlsell till nästa nivå? Vi söker medarbetare som vill vara med och bidra med sina kunskaper och med sitt engagemang. Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång. Och just det, visste du att vi också har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass?

Om rollen
Ahlsell söker nu en utesäljare inom affärsområdet KYL.
Din uppgift blir att bearbeta kunder inom segmentet KYL och ansvara för deras utveckling.
Du kommer att ingå i ett professionellt säljteam och samarbetar med innesäljare, butikssäljare och försäljningschef för att stötta våra kunder på bästa sätt. 

Om dig
Vi söker dig som på ett engagerande, öppet och ansvarsfullt sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är målmedveten och resultatorienterad.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från branschen och ett tekniskt intresse.

Placering: Ahlsells kontor i Uppsala.

Varmt välkommen med Din ansökan till oss. Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan.
Har du frågor är du välkommen att ringa Björn Flakstad, vxl 010-4712300.
Varmt välkommen med Din ansökan till oss senast den 12/4. Vi kommer att bearbeta inkomna ansökningar löpande. Din ansökan skickar du in genom att gå in på www.ahlsell.se och där leta upp lediga tjänster genom undersidan ”Om Ahlsell”. Du kan också gå direkt till sidan https://jobb.ahlsell.se/jobs

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 27 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq Stockholm. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs

 

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Bravida
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • Fastighetsmässan
  • knapp
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se