Daikin söker en strategisk och affärsmässig Eftermarknadschef

Med målet att bli marknadsledande i Sverige inom kyl- och värmepumpsteknik satsar Daikin hårt för att bygga vidare och utveckla marknadens bästa kundservice och kundsupport. Med detta mål i sikte söker Daikin nu en driven, strategisk och affärsmässig Eftermarknadschef som kan leda denna satsning.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter som Eftermarknadschef ingår att leda och utveckla ett team på cirka fem personer med fullt personalansvar. Du ansvarar för att företagets rutiner och processer efterlevs och vidareutvecklas samt för att medarbetarna har rätt utbildning och kompetens för sina arbetsuppgifter. Vidare kommer du även att agera som stöd till personalen i större, komplexa ärenden i affärssammanhang samt i vissa fall på en teknisk nivå där du kan vara den drivande personen gentemot kund. För att kunna göra detta på bästa sätt är det viktigt att du är tekniskt kunnig och affärsmässig. Ytterligare en viktig uppgift är att nätverka internationellt inom Daikin och medverka i internationella möten tillsammans med kollegor från hela Europa. Du kommer att ingå i Daikin Swedens ledningsgrupp och rapportera direkt till företagets VD.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av tekniskt servicearbete inom kylteknik. Vi ser gärna att du har eller har haft kylcertifikat enligt kategori 1 och att du nu har en ledande funktion med personalansvar. Som person är du driven, affärsmässig, strategisk och social. Det är viktigt att du har förmågan att ta plats vid möten. En av dina viktigaste egenskaper är att du kan motivera personalen och bygga upp samt bibehålla gruppens teamkänsla.

Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort.

Att jobba på Daikin
Vi erbjuder vidareutbildning för att du ska få rätt kompetens. Det är en omväxlande tjänst med goda förmåner, såsom sex veckors semester och bra pensionsavtal. Tjänstebil ingår.  

Kontaktperson
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Andrea Montanari på 010 722 24 02 eller på andrea.montanari@daikin.se. Det är även till honom du skickar in din ansökan.

Intervjuer och urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Annons
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Bravida
  • Fastighetsmässan
  • Ahlsell
  • Kylma
  • GRÅ

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se