Daikin Sweden söker en dedikerad säljare till Ref

Nu vill Daikin Sweden stärka sin säljorganisation med ytterligare en dedikerad säljare till Ref som vill utvecklas tillsammans med bolaget. Du erbjuds en utvecklande tjänst med mycket eget ansvar och kundkontakt på ett globalt och ständigt växande bolag.

 

Om Daikin
Daikin är världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Vi tror inte på att endast följa de trender som redan finns på marknaden. Vi tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Denna inställning, tillsammans med vår tekniska kunskap och intensiva forskning, har gett oss en framträdande position på marknaden. Om du vill vara del av ett nyskapande företag som inte fastnar i gamla mönster är vi rätt för dig!

Om tjänsten
Tillsammans med dedikerade kollegor, produktspecialister och offertteam i ryggen har du alla möjligheter att skapa goda affärer. Du identifierar kunderna och de intressanta projekten, samt säljer produkter från vårt nyförvärv Tewis och från våra övriga varumärken inom Ref. Försäljningen är huvudsakligen projektbaserad. Utöver detta är du även behjälplig med design av produkter och system.

Denna heltidstjänst är placerad på Daikin Swedens huvudkontor i Stockholm, Danderyd. Resor och kundbesök i distriktet Mälardalen förekommer regelbundet. Du kan räkna med att cirka tre till fyra dagar per vecka spenderas på fältet.

 

Att jobba på Daikin
Vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder dessutom goda förmåner såsom sex veckors semester och bra pensionsavtal. Tjänstebil ingår.

Din profil
Vi söker dig som idag är säljare och har dokumenterad erfarenhet inom Ref och framförallt CO2-lösningar och/eller närliggande verksamhet. Du gillar att tillbringa tid hos kunder för att skapa goda relationer och därmed även ro nya affärer i land. Om du gillar att vara en del av att bygga något nytt och vill ha möjligheten att påverka din vardag är detta tjänsten för dig!

Kontaktpersoner
Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Försäljningschef Anders Ax på 010-722 24 01 eller anders.ax@daikin.se.

Du kan även kontakta Produktchef Jimmy Svedin på 010-722 24 14 eller jimmy.svedin@daikin.se.

Intervjuer och urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast.

Annons
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Fastighetsmässan
  • Bravida
  • Kylma
  • Ahlsell
  • GRÅ
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se